kräftskiva ikväll!

Goddag. Igår var första skolveckan avklarad, dock åkte jag hem för min huvudvärk jag har haft de senaste dagarna. Men åkte ändå med älsklingen till marieberg och så följde tengvall med. Fast var ett kort besök där, så när vi kom hem lagade vi (eller bara han men ändå) mat och käkade, tittade på 2 family gay avsnitt och så skjutsade han hem mig tidigt eftersom att han ska tävla idag och jag skulle träna. Så somnade på en gång.
Sen idag har jag varit på träningen nyss och ska snart iväg på kräftskivan som börjar kl 15.00 fast då börjar det med att vi ska spela fotboll och busa lite och sen käka. Ska bli så skoj så :)


två dagar kvar

ojdå, inte skrivit något sen Gotland nu. Eller knappt alls i sommar har haft så himla mycket annat att göra. Andreas, kompisar och massa annat hela tiden, haft fullt upp :)
men iaf, var med Ninni igår kväll och hade mys, sen drog jag till andreas och såg en film innan vi somnade, gustav kom men han var nog inte nykter för han somnade direkt xD
iaf såg The last house on the left, vilket var en fruktansvärt läskig film satt nästan på andreas under hela filmen för att jag var så rädd. Ja eller så tittade jag bort och blundade, gick på toa så jag skulle missa lite mer av filmen också. Så sov inget inatt hos honom så skjutsade han hem mig vid 8 imorse för han skulle iväg och fiska, så la jag mig och sov igen och vaknade nyss, typ 5 i tre. hade inga problem att sova själv när jag var i min egen säng. konstigt jag som alltid annars sover bättre med älsklingen men dock inte inatt xD aja ska käka mat nu eftersom kl blev så mycket och så ska jag iväg på säsongens första match sen :)

RSS 2.0