TORSDAG*

Goddag.
Har bara varit hemma denna vecka utan att gjort något. Bara legat i soffan och tittat på olika serier och massa filmer. Förutom i tisdags fick jag skjuts till maxi och köpte godis, och igår var jag till innebandy träningen för att beställa en ny klubba. Har inte gjort mycket alls idag heller, bara film i soffan.
Fast nu väntar jag på at Ninni ska komma hit och ta en liten promenad med mig så jag får känna lite på luft igen. Sen ska jg bara hema och lägga mig igen typ..
Skönt att träffa Ninni igen iaf, var ett bra tag sen nu!



SÖNDAG*

Godkväll.
Har varit en lugn dag, har legat i soffan sen kl 10 typ och bara vilat. Mår inte speciellt bra. Borde egentligen tagit det lugnt igår ist för att gå på stani gbg hela dagen och sen vara i en fotostudio hela kvällen.
Det var faktiskt ganska jobbigt att hålla på och ta foton och sånt.
Men det var jättekul och det var en av de roligaste sakerna jag gjort nu när jag tänker efter i efterhand. Det är faktiskt något jag skulle trivas med (om jag blev bra på det). Nu kommer några bilder på mig, dom andra och sen gruppbilderna! :)



TISDAG*

Godmorgon, är hemma från skolan idag eftersom att jag hade jätteont i huvudet igår kväll och imorse. Orkade inte ta mig upp ur sängen..
Fast vid 9 så väckte mamma mig för Jennifer är också sjuk men hon hade skolkort idag så jag fick fixa iordning henne och välja kläder. Hon fick låna mitt nya halsband, mina thomas sabo armband och så mitt nya skärp! Blev jättesnyggt!
Sen så måste jag bleka håret, har ungefär 2 cm utväxt så kan inte göra något med det. För på lördag ska jag, jessica, emelie och amanda till göteborg och ta kort på the studio runt kl 16.00. Sen ska vi gå på stan hela dagen innan. Känns som om att det kommer bli en höjdar helg! Och den är extra lång eftersom att vi inte hra någon skola torsdag och fredag. Så imorgon blir det strömpis på Caribbean night med Jessica.
Har inte hänt så mycket den senaste veckan. Var på marieberg och handlade present åt my i torsdags, och så kunde jag inte låta bli att handla nya smycken såklart. Sen i fredags var jag hos My och firade henne, sen så var jag hos Moa i lördags och sov där. Hade en jättetrevlig dag/kväll. Gick på stan först sen hem till henne, lagade pizza som blev väldigt lyckad.
Sen i söndags pluggade jag och igår tränade jag innebandy som var jättekul, och så skrev jag klart min preliminära projektplan. Så nu är det igång, bara att ta tag i det och satsa på det här projekt arbetet.


Nya örhängen och halsband från cubus.


Väska och matchande skärp från gina :)



Målade naglarna hos moa, trixade lite. Där syns dock inte döskallarna vi gjort.

fredag

Var tydligen inte tillbaka.. Haha
men iaf, idag så har jag varit i skolan på en lektion, musik eftersom att vi inte hade någon annan. Så vid 12 tiden åkte jag , Jessica och Bella till kumlamarken och köpte lite godis. Sen tog vi tåget till stan och köpte biljetter till filmen "I rymden finns inga känslor" som vi skulle se framåt kvällen.
Iaf, jag skulle köpa skinnhandskar och graffiti nails nagellacket men som min vanliga otur fanns det inga handskar jag ville ha och inget nagellack i den färgen jag skulle ha kvar. Så vi åkte till marieberg och gick där ist och det fanns inget utav det där heller..
Men  fick trösta mig med att jag köpte en jättesnygg väska och ett matchande skärp till från gina. Har dock ingen bild på det än. Sen köpte jag också hårkontroll, kosttillskott som ska vara bra för håret, huden och naglarna.. Hoppas det funkar!
Sen har jag köpt de här snygga skorna från bianco, dock var det tidigare i veckan. Men dom är så snygga så värda att läggas upp!
Sen åkte vi hem, jag fixade till mig lite och sen kom Emelie till mig och vi drog tillbaka till örebro där vi väntade på Jessica och Bella för att titta på bio. Filmen var jättebra kan jag säga, den rekomenderar jag verkligen att se. Grym film!
Den hade verkligen något speciellt tyckte jag.
Och förresten, precis när filmen började ringde min fotbollstränare och frågade om jag kunde spela match imorgon, vilket jag jättegärna vill. Så det blir hemma match mot triangel imorgon kl 15.00... Vilken tur att jag var trött och valde bio ist för att gå ut på krogen! haha :D



Ungefär sånna skinnhandskar vill jag ha(lite annorlunda).
Sen det nagellacket äre jag har letat efter!



Här är mina nya skor från Bianco, dom är riktigt snygga måste jag säga!


godnatt

tillbaka?

Exakt 3 veckor och 6 dagar sen jag bloggade nu.. har inte orkat skrivit något viktigt eller vettigt sen jag började skolan och lite innan det då..
Har haft så fullt upp så det inte är sant. Skolan är riktigt jobbig och seg, man vill bara somna om och aldrig kliva upp ur sängen! :O
menmen..
Emelie fyllde 18 den 25 aug, så vi var på krogen några av brudarna och partajade som tusan. En av de roligare utgångarna! Jessica har också fyllt och hennes premiär var också riktigt galen och rolig.
Men sen igår så var vi uppe hos min pappa och lagade tacogratäng, jag emelie och amanda. Sen kom alla tjejer och käkade lite, snackade och så öppnade självklart emelie sina presenter. Hon blev riktigt nöjd tror jag. Hon fick lite vuxenleksaker och så en laila bagge ring (döskallen) och ett par örhängen som matchade. Lite avis på smyckena.. eller ja JÄTTEMYCKET! Men jag ska själv inskaffa mig båda ringarna och kanske armbandet tror jag. Och sen får vi se om det blir mer än så..

RSS 2.0