lör

goddag, ännu igen har jag inte skrivit på länge. Men har varit så himla bra väder och sånt, så har varit i stan och på marieberg och shoppat de två sista dagarna. Så har jag sovit hos älsk också. Ska ju faktikt dit ikväll igen, dock efter att jag har jobbat. ska jobba till kl 18.00 ikväll så ska jag skynda mig hem och fixa mig sen till honom där de har kräftskiva. Superduper kul.
Fast funderar på att dra till farmor nu först innan jobbet så jag får träffa henne innan gotland, för åkerpå torsdag och lär nog sova hos älsklingen varje dag nu typ för han är ensam och jag är borta i nästan 2 veckor. Kommer sakna honom som fan, men esch Hedda och Ninni får väl ta upp det tomrummet ;)
aja, ska iväg nu. bye :)


http://www.gratismode.se/?c=35093

sorry ett tag sen igen.

Hon är nu mitt i natten, och jag kan inte sova som vanligt. Saknar min andreas lite faktiskt, får iaf träffa honom imorgon. Äntligen känns som en evighet, även om det bara gått 3 dagar xD så knäpp. aja min dag kan jag också berätta om. Jag sov hos alex, sen åkte jag hem och bror min kom och hämtade mig och vi åkte till skogsbrottet och badade. Det var jätteskönt, vi spelade kort och det blev 1-1 så måste vinna nästa. haha, så fick iaf lite färg, dock badade vi bara 1 gång badkrukor kallas det. Fast jag brukade bada mycket men blir väl så mer åren kanske, inte vet jag. x)

aja, nu sitter jag och försöker få massa poäng på en hemsida..
http://www.gratismode.se/?c=35093
jag vill på ett presentkort, kan få ett på 100 kr på nelly men jag vill ha 300 på vilken äffär jag vill så ska sattsa på det nu. behöver bara 400 poäng till typ -.-' men 500 poäng har gått på typ ett halvår så. :)

thihi

hejsan, var ett bra tag sen jag bloggade. Men nu är jag tillbaka med ovädret eller rättare sagt regnet. Fast jag gillar ju regn så det är ju inte oväder för mig, hihi :) iaf igår åkte jag med Ninni till örebro och var hos hedda, hon var ensam hemma och så kom det lite folk, väldigt nåra i början och soft. Sen kom det lite fler med tiden men det minns jag inget om. lite pinsamt men sånt är väl livet. Jag har iaf massa roliga bilder jag hade tänkt lägga upp men orkar nog inte det nu. blir senare för jag har precis orkat tagit mig ur sängen, mått så himla dåligt idag.
iaf, idag blir det lugnt nu ett tag, vila massa sedan ska jag väl va med andreas och så får vi se vart han för oss då, blir säkert inte lugnt. men man kan alltid hoppas eftersom att jag verkligen vill se filmen king kong som är ikväll, och så skulle jag ju behöva lite lugnt ju.
Dessutom ska jag jobba imorgon, fast inte förens kl 19.00 så då lär jag ha vilat ut mig ändå. plus att mamma kommer hem imorgon, hon åkte ju i torsdags. Kul att ha någon hemma snart ^^ haha.

RSS 2.0