puss

hallå. Det har varit jättefint väder de senaste dagarna. plus att jag har varit med andreas de andra dagarna eftersom att han skulle åka på pl i måndags, så var med honom hela helgen och förra veckan typ. Det har varit jättemysigt och så åkte han ju i måndags och jag saknar honom förbannat mycket. Esch sånt är livet, han kommer iaf hem på söndag.
Förresten har jag börjat jobbat nu och tjänar faktiskt bra och det är ett himla skojsigt jobb må jag säga. Även om folk säger att det är så himla tattigt att jobba på donkan och sånt, men det kan jag lova att det inte är, mycket bättre än de flesta jobben och så är det verkligen bättre än kommunjobb. Roligare och bättre betalt.
Iaf idag har jag varit i sanna badet i fjugesta med alex's familj och så sen ikea. och igår var jag med dom också i tisaren, har varit jättemysiga dagar, dock så ska jag bara sitta hemma imorgon för kl tre börjar jag jobba, så ska jag börja i kassan och jobbar där tills sju. Sen jobbar jag på söndag igen och så har jag intresseanmält massa mer dagar (tre stycken hittills ska fixa många fler men tar det lite lugnt i början eftersom att jag inte riktigt fattade hur man anmälde sig) haha aja ska lägga upp lite bilder från våran solning och från denna vecka iaf.
PUSS :)


STUDENTEN

SOMMARLOV, äntligen. Det var behövligt och jag har haft en helbra start på mitt sommarlov! Kan inte tänka mig att det är första dagen på sommarlovet, men det är bara att le och vara as glad för det ju :D
iaf, först igår så åkte jag till skolan / ishallen och hade genrep och en kom studenterna och de var en sån himla bra publik! fulla som fan och gladare än jag sett någon på väldigt länge, om inte någonsin! Sen Var det utspring och det ösregnade men jag plaskade runt i vattenpölar för att få så många foton på min käre bror ändå.
sen hem och käka, och så fick fredd presenter, sedan kommer jag inte ihåg mer eftersom att jag somnade pågrund av att jag var så himlans trött! haha :)
Vaknade sedan började fixa mig, så kom pinnen hit och sedan freddans alla andra kompisar som skulle förfesta här och sedan till frimis. Så jag var väl med dom först tills Alexandra och Becka kom. Så fixade de sig lite sen drog vi till Mattias, dock fick vi lite förhinder när polisen kom och tog allt vi hade att dricka men det hindrade inte oss vi drog dit ändå och smidig som jag är så lurade jag poliserna så jag fick kvar lite iaf. Fast vi fick smaka lite där iaf eftersom att vi hade haft en sån otur. hihi :)
Sen sov alex här och när vi kom hem sov redan min bror, han hade iaf en bra kväll vad han kom ihåg och han var fullare än någonsin! haha.


rawr

Sheit,  vad är det med mig och skägg?
så jävla snygga är dom, ja många mer men de här två är ju överlägsna mot många!
Joseph Fiennes och Ryan Gosling, rawr säger jag bara!
 


thihi

Hej, kan säga att igår var jag på 1 lektion. Det var datakunskapen, sen var jag kvar och tittade på en film, shakespears love eller vad den hette, och den var så jävla bra och han är så snygg som spelar shakespear! :o men iaf.. Sen åkte jag hem, väntade på min älskling så ringde han påvägen hem från jobbet/praktiken och hämtade upp mig så drog vi till honom, mös massa och sen drog vi och käkade kina mat. Så blev vi sugna på bio så drog till mig och fixade sen till bion och såg filmen ÄNGLAR OCH DEMONER. Den var faktiskt bra och det var mysigt, förutom att vi åkte fel så vi fick åka massa omvägar så släppte han av mig någonstans så jag knappt hittade, men fick springa och köpa biljett eftersom att vi var sena. Och såklart ska det vara jättelång kö då också, så fick lite panik men det blev iaf bio för våran del ju.
Sen hem till honom igen och så la vi oss och somnade direkt.
thihi du är bäst, det vet du <3

Sen blev det iaf skola för min del imorse och vi har haft första estetdagen idag, vi kom faktiskt ganska långt. Men är helt slut nu och ska träna idag också, vet inte hur jag ska klara det så död som jag kommer att vara. xD

*

You ever wanted something so bad that you just can't have
You ever needed that one thing that's not in your grasp
It's you that I'm wanting and needing like that
So baby do me this favor and come right on back to me..

monday

hejsan. Det är fortfarande jättesoligt väder, fast det sägs att det ska bli sämre imorgon.. Men iaf, slutade vid halv tolv idag så kom hem tidigt, la mig i solen och somnade, sov i 2 timmar, sen var jag så varm att jag la mig i mammas säng på en handduk och bara somnade direkt, är helt slut i huvudet idag. Skulle behöva plugga som vanligt, eftersom att det inte blev så mycket utav det igår, men idag tänker jag plugga hela kvällen eftersom att jag inte är trött alls nu när jag sovit då.. fast jag är helt slut ändå så, men får kämpa på, har bara de 2 proven att göra imorgon och inlämningen sen är allt typ klart, ska plugga lite svenska och sånt tills nästa vecka så det kan jag göra lite i taget, det blir lätt nog.

Förresten så var jag och badade igår. Sov hos andreas och så vaknade vi tidigt och drog till kumlasjön med massa, det var riktigt skoj, blev lite rödbränd på axlarna som vanligt, annars blev det bara mer brun färg för min del :)
ne så efter det drog jag och malin hem och stack till träningen, kan ju förstå att vi var helt slut, gjorde nog inte en ända vettig sak. Men sen efter träningen drog jag hem iaf och la mig och vilade och pluggade..
har iaf haft en jättebra helg, med massa sol ju!
Fast bäst var nog att bada med älskling ^^ <3


RSS 2.0