27/10

Godmorgon.
Kom hem vid ungefär halv 5 imorse.. Bestämde mig för att käka donkan en kväll igen, så blev sent inatt igen. Känner mig verkligen så nyttig och ordentlig när jag käkar 2 donkan och 1 kebabtallrik under 4 dagars tid. Esch men vem bryr sig, det är väl så det ska vara!
Ne så gick precis upp så har inte gjort ett skit idag, men ska snart sticka iväg och sola så jag gör något nyttigt. Sen komme Alexandra hit så ska vi fixa lite med hennes dräkt tills imorgon, sen ikväll får jag äntligen träna ikväll! Känns som en evighet sen när man missar en träning. Undra hur det ska gå när jag åker till Malmö och inte får träna på över 1 vecka, sen ska vi inte spela match på väldigt länge, jag kommer vara helt galen ju. Ska nog dra ut och springa varje dag när Moa är på jobbet. Det blir ju både ett tidsfördriv och nyttigt! Aja måste käka frukost nu så jag orkar något, ska nog vara nyttig och käka gröt!

26/10

Godmorgon. Sovit bort hela dagen idag igen.. Men så är det om man sitter och syr till halv 5 på natten!
Har sytt på fickor på mina skinnshorts så hela baken är klar nu. Det är konstigt nog jättekul att sy. Och som den nattmänniska jag är blir det på natten, fast måste säga att resterande i min familj blir galna när dom vaknar under nätterna av att jag sitter och syr! Men vad kan man säga, dom väcker ju mig på morgonarna.
Aja jag ska ta tag i mitt liv idag, ska snart till apoteket, sen till körskolan för att få börja övningsköra.. Känns ju jätteduktigt av mig som borde gjort det för över 3 år sen, fyller snart 20 år ju. Så känns som att jag behöver körkort snart iaf, kanske inte än men snart! Suger dock att jag missar min träning, men annars så är det väl dags.
Alla lär ju ändå göra alla testerna idag som inte gjort dom. Vi körde fys och beeptest i måndags och jag är ganska nöjd ändå. Ökade med hur mycket som helst! Förutom beeptestet då, då sprang jag på 11,6 som ändå måste vara helt okej som tjej, dock borde jag väl vara på över 12 nu, så har lite kvar at kämpa på. Ne nu ska jag käka och sticka!
Byebye

26/10

Jaha sitter fortfarande uppe.. Fast är man ledig så är det ju ganska mysigt att vara vaken på nätterna!
Vid ungefär 9 tiden så hämtade Anton och Dullah mig, vi åkte och käkade på donkan och pratade lite, det var skoj. Inte sett Dullah sen vi tog studenten och Anton ser man väl lite här och var. Sen kom jag väl hem vid halv 12 tiden och har suttit och sytt sen dess. Håller på med ett litet projekt, tänker sy skinnshorts. Eftersom att jag har massa tyg över då jag inte kunde använda skinntyget till catwoman dräkten, utan fick köpa ett annat. Så det ska bli kul och se hur resultatet blir. Har än så länge bara sytt lite på baksidan av shortsen, men det ser bra ut. Helt chockad av att det fortfarande ser bra ut med tanke på att det är jag som syr.. haha.

(tänk på att det är slarvigt ritat, bara till
för att jag ska veta vart jag har vilka mått på tyget!)
   


25/10

Hejsan. Efter ungefär 9 månaders uppehåll så kände jag mig sugen på att blogga igen. Har väl inte hänt så mycket sen sist, jag har blivit singel, tagit studenten och har väl förövrigt gjort det mesta alla gör i min ålder.
Sen just nu så är jag ledig, för har jobbat sen jag tog studenten, så kändes som att det var påtiden att ta ledigt igen.
Men hur som helst..
Igår fick jag min dräkt utav Natalie Könberg, en i mitt innebandylag. Hon har sytt en catwoman dräkt till mig, ifrån filmen med Halle Berry i huvudrollen. Jag tycker hon gjorde ett grymt bra jobb, den blev jättebra! Så är väldigt nöjd. Dock satt byxorna lite högt upp så har fått försöka bökat och sy ner dom, men det gick bra tillslut. Tittade lite på hur hon har gjort och försökte göra som henne. Sen så har jag bytt ut banden över magen till lite roligare saker, typ så som dräkten egentligen ser ut. Och så sydde jag ett skärp också, mycket mer än så har inte jag gjort men sen är ju inte jag så jättebra på att sy som henne heller.
Och kan ju också säga att det som är kvar är hålen i byxorna (klösmärken) och så ska jag sy lite på övdelen och så ska glittret bort från masken och jag ska klippa till hålen för ögonen lite. Annars är den nog ganska klar!
Nu gäller det bara att jag vågar gå ut såhär på fredag, är jättetaggad eftersom att jag velat vara utklädd till catwoman många gånger men aldrig hittat någon bra dräkt att köpa, så det passade ju as bra att Natta kunde hjälpa mig att sy. Dessutom kommer Moa hem som flyttat till Malmö i somras, har inte sett henne på några månader, saknar henne så himla mycket. Så på fredag taggar vi järnet hos Alex med henne, och Jessica. Sen vet man ju inte hur det slutar mer än så. Sen har jag ungefär 1,5 vecka med Moa här hemma, sen drar jag med henne ner till Malmö och får roa mig. Vi har tänkt att dra över till Danmark, så får se hur länge man stannar där..
Aja här är dräkten!



Igår innan träningen när jag testade den!
 

Bilden är ju inte så bra men det är svårt att ta en bra på sig själv..

RSS 2.0