dj 18 sm kval!

Ja, det kunde ju ha gått bättre.. Det var inte så kul att starta dagen med att spela och ramla på huvudet först och antagligen fick jag hjärnskakning. spelade vidare dock och ramlade igen, kunde ju för fan inte se något, såg svart överallt och massa ljusa prickar och kunde inte se bolljäveln! men gick av då och så fick jag gå hem, mådde illa som fan fick upp spyor och tog 2 alvedoner, så halv sov jag.
för min jävla bror väckte mig var 5 min och skrek " JESSICA, SOVER DU?:O" klart som fan man inte gör lixom när han skriker i örat så fort man äntligen fått ner huvudvärken lite, men han gav mig bara mer. TIllslut kom angie, vi gick in på mitt rum och hon tittade på film och jag försökte sova.
Sen blev det att sticka till kumlahallen för nästa match, och det var lugnt då, såg bra fast hade fortfarande jävligt ont i huvudet. Men det funkade! :) OCH VI ÄR BLAND DE 16 BÄSTA LAGEN I SVERIGE JUST NU! :D
men iaf, igår kan jag säga var en rolig kväll, jag sov massa, sen drog jag och mötte Martin, Petter, Rikard och så var Franz med. Vi gick hem till Petter, satte igång med att spela risk och jag skulle ha vunnit! Men tro fan inte att Rikard bara sitter och tjatar om att han ska se den där jävla filmen ondskan. Så vi gick ner och såg den och jag trodde att jag skulle slockna vilken sekund som helst hela tiden. Höll mig vaken och efter filmen drog jag, Martin och Rikard hem så var inte hemma förens efter halv 3 , så det var tur att jag sov hela dagen. För gick ju upp sju imorse, men imorgon blir det nya tag, då får man sovmorgon till 8 och samling kl 9 så blire match kl 11 !!!


ÖNSKA MIG (LAGET) LYCKA TILL, FÖR VI SKA VINNA DET HÄR! :D

30 januari

sheit, idag har jag inte gjort ett piss.
var hemma från skolan, så har suttit hemma från två idag typ, sov inte hemma inatt.
Så har tittat på några avsnitt utav Prison Break! Och så har pappa varit här och fixat mitt internet, det har ju inte funkat sen jag fick virus, tog ju bort viruset men internet funkade inte :s
aja, nu är det fixat och jag är väldigt glad! x)

Nu ska jag lägga mig en stund, sen kommer mamma med mat och sen ikväll blire att spela risk med
Martin, Rikard och Petter hemma hos honom. Ska bli skoj, JAG ska lixom vinna! :D

sen imorgon blir att dra till samlingen i kumlahallen kl 8.00 och match kl 10.00.. Ska bli as skoj! plus att Angie ska komma och titta, så ska hon med mig hem emellan matcherna! :D mys på det va!
och så får jag säga lycka till åt henne och hennes lag idag för då ska de spela match.

innebandy asså, det är guld! ;)

torsdag

Kom just hem från skolan, slutade 14.50 idag, fast egentligen skulle vi slutat kl 15.10 men tur att vi har snälla lärare! :)
iaf, idag tog jag mig en sov morgon och det var skönt. Började dagen med svenska sen Fysik, ensamble, matte och tillsist Naturkunskap. På ensamblen så spelade vi massa och det gick bättre idag än vad det brukar, efter det sjöng vi alla tillsammans "All you need is love" och jag som inte kan låten ska ju såklart sjunga solo på tredje versen.. -.-' x)
haha.
aja, idag blire plugga, ska skriva en sak som jag är 1 vecka försenad med, men jag har mina ursäkter (tycker det finns viktigare saker än engelska!). Sen ska jag träna, samling kl 20.00 träning från 20.30 till 21.30... Jobbigt att det alltid ska vara så sent, sista träningen innan SM till helgen... sheit vad jag är nervös och längtar, får jag se hur det går då, det ska bli kul.

förresten saknar den här sketna ungen, måste fira dig någon dag.. älskar dig <3



16.20

Godafton.. x)
Kom hem från doktorn för en stund sen, blev att stressa dit efter skolan och titta till mig och ska tydligen göra om mitt ärr nu så ska operera mig den 12/2 haha. Lite plötsligt men det är ju inte så farlig så lugnt.
Igår var jag med Mathilda, vi gick till Maxi och köpte godis som vanligt, gick hem till mig och tittade på film. Det blev Bring it on för den hade hon inte sett. Sen skjutsade mamma hem henne. Försov mig såklart imorse, känns som det hänt lite ofta på sistone, missade halva datorkunskapen. Sen var det bara svenska och musik så slutade jag.
Gick lite bättre idag också än vad det brukar på musiken tycker jag, men inte tillräckligt då.
Ikväll ska jag iaf träna, för i helgen ska jag vara med på F18 SM ju!!! haha, ska träna med damerna som ska spela i helgen, dock missar jag min match imorgon för träningen. Fast det är det ju värt, så gött ska det bli.
Sen ska jag väl såklart inte göra så mycket mer än att bara ligga hemma som en tock och försöka ta bort viruset från min dator, sitter ju på brorsans gamla nu, men det funkar det också :) höhö.

bye

22.22

Godkväller.
Just nu sitter jag här med min glass, denna gång blev det inte Ben&Jerry's utan krossad choklad och hallon och allt sånt därt gött. Mums, det är jag verkligen värd efter både skola och fys och bollpass. Fast idag var det jätteskoj.
Och i helgen från Fredag till Lördag skulle egentligen Amanda och Emelie sova hos mig så skulle vi åka till Ikea på lördag och fixa saker till mitt rum och göra iordning, men det får bli nästa helg för att idag fick jag reda på att JAG ska spela F18 SM fatta JAG ska spela det :o haha, as kul ju ^^ xD

Aja skolan idag var inte alls jobbig iaf, hade vanliga lektioner som vanligt. Sen hade vi sköj och jag var tydligen busig idag sa Amanda.. och hon tyckte det var kul och det är alltid kul att få andra att må bra ju <3
Sen hade vi labb också och jag labbade på fysiken med Amanda och vi ägde!!!
sen med Oskar på kemin och där ägde tyvärr bara jag, stackars Oskar..   ;) 


Hold me strong, or just let me go...


16.40

Det är söndag, inte så mycket av söndagen har gått än men jag har iaf hunnit solat och tittat på film. käkade nyss också, och ska strax fika för sen åker Urban, Moa och Eddie hem. Synd att de bor så långt härifrån för det är ju alltid skoj när släkten kommer. eller ja nu är det ju bara några men ändå, bättre några än inga! :)
Sen ikväll så kommer Alex förbi mig och hämtar mig så drar vi till henne och så ska jag sova där, hennes bror Marcus fyller förresten år idag också tror det är 12 år, stor pöjk där.  De har firat honom idag och oftast brukar ju jag vara med dem, har alltid varit det typ men idag var Jimmie där så jag får vänta till ikväll då han dragit..
haha, men det ska bli mys att va med Alex ikväll, längtar för det var ett bra tag sen! <3



you just make me feel more alone for every day...


01.23

Lördag..
Varit en tuff dag, gick upp kl 9 imorse och fixade frukost och packade. Sen var det samling kl 10.15 i skogstorp, åkte till Fagersta där vi skulle spela mot Per-Ols. Vi vann med 3-5 efter många om och men, sen gjorde jag dessutom 3 mål. Haha, lite gött faktiskt, vi var så värda allt för vi var så otroligt mycket bättre! :)
Bussresan var väldigt lång också, men vi satt och sjöng och tävlade hela vägen dit som var i 2 timmar. Haha, lite skoj vi hade det! ^^
Sen kom vi dit tidigt och jag stod i mål som en liten underhållning, och om jag ska vara ärlig så sög jag :( men det var skoj!
Påvägen hem sov jag bara hela vägen som de flesta och som jag alltid brukar göra.
Kom hem och Urban, Moa och Eddie hade kommit hit, länge sen man såg dem och det var verkligen skoj att träffa dem! :) Vi köpte pizza och alla käkade tillsammans. Sen kom min sockersmula Ninni hit och vi pallrade oss till Maxi, köpte godis och tog oss hem igen och tittade på Blonde Ambition. Ninni sov som vanligt hela tiden, men annars var det riktigt mysigt.
Har bara en sak att säga.. Tur att jag har dig! Men allt har sitt slut och hon åkte hem, så jag sitter här själv och ska nog sova vilken sekund som helst, alla andra sover ju. Fast först ska jag väl gå och reta Urban lite, haha det gör jag ju alltid så..

godnatt


Lägg armarna runt mig och släpp mig aldrig <3




hurra äntligen fredag

Fredags time nu då.
Idag hade man ju sov morgon och gick inte upp förens strax efter 8. Sen var det kemi, engelska, idrott, fysik och samhäll och det var inte jobbigt någonstans idag! haha, slapp dag.
haha och på fysiken tog våran lärare Mattias Emelies mobil och la den på kateden för att hon smsade så, så smsade Amanda till Joel (Emelies ex;) ) att han skulle ringa Emelie, så gjorde han det 2 ggr och andra gången svarade Mattias!- Hej det är polisen, hon ringer upp dig senare! så hörde man klick och han lagt på.
HAHHA, fyfan vad alla garvade! xD

Sen slutade vi tidigare från Samhällen och jag kom hem vid halv fyra, käkade och tittade på gossip girl så himla bäst är det! ah och snart ska jag möta Emelie vid maxi, köpa lite gött och mysa med henne, men måste städa först för mitt rum ser rent sagt förjävligt ut!  dessutom har jag ingen träning idag,  men har dock match imorgon i Fagersta mot Per-ols så ska va på samlingen kl 10.15 imorgon bitti...
kul jag som tänkte äntligen helg och sova, men icke sa nicke.

bye

22 Januari

Godkväll
Today så missade jag svenskan och en stund utav fysiken. haha sov inte hemma inatt igen, utan efter matchen mot döva(som vi vann med 3-11 bara och jag sög:/ ) igår så åkte jag raka vägen dit. Skulle upp imorse vid 6.15 men tro fan inte att jag orkade så gick upp vid 8 och drog till bussen som gick 8.45 från hällabrottet till kumla och hoppade av vid kumlaby och åkte vidare till hallsberg. Haha lite lat man är, sen var det ensamble, fysik och naturvetenskap! sen hade jag lite bus för mig i skolan också, hihi! ^^ Och förresten så var det pannkakor idag i skolan! jag var ju dum nog att tävla mot rebecca så jag käkade 7 hela jävla stycken.. fyfan, sista pannkakan var svår, jag spydde nästan ^^
Slutade vid 3 och tog tåget direkt hem och käkade sen kom mamma hem och vi fick åka in till marieberg och fixa nytt blad eftersom att jag sköt sönder mitt igår ;/ FAN JAG SOM ÄLSKADE MIN KLUBBA <3 and than åkte jag direkt till träningen som började med mentalträning kl 7 och jag somnade under snacket. Haha, lite trött så bör sova nu efter att jag käkat.
Men spelade bollpass sen och det var piss jobbigt, sen åkte jag bara hem och nu sitter jag här som vanligt.
Vilken dag alltså, mysispysis.

natti<3



21/1

tjohopp, sitter i skolan nu på datakunskap. Lite trist när alla är så himla sega, fast ändå då kan man sitta här bara och glo. onsdag... det är en lätt dag, idag slutar jag 12.50 eller var det 13.50 ? kommer inte ihåg slutar iaf efter gehören det är myspys, matte B är en kortare kurs så har bara 3 mattelektioner nu i veckan! fan vad gött. Fast ska nog ändå hem och plugga bara idag, har inget annat för mig! Men sen ikväll ska jag på match kl 19.15 samling i birgittaskolan och ska inte spela förens 20.30, så kommer komma hem sent inatt för fan, ska ju spela mot döva. Men sen ska jag nog bort ikväll också.

Ciao

20/1

Tisdag: Gick upp imorse som vanligt och så skyndade mig till bussen så jag inte skulle missa den. Sen gick jag till sånglektionen och sjöng lite (logiskt) och efter det var det engelska då vi skulle ha redovisning. Jag som hatar att stå inför klass och suger på engelska så det blev ju jättelyckat (Y). Ne efter det var det lugnt då var det bara kemi, sen hade vi idrottsprov som var lite krånligt och sista lektionen för mig blev matte för jag mådde väldigt dåligt och drog hem så missade kören. Och nu sitter jag bara här och har inget att göra, ska nog lägga mig och titta på prison break och sen ska jag nog fixa engelska uppsattsen eller vad det var.

Och förresten igår var klassen och hälsade på hos NA och det var as skoj, haha störd klass man har! Sen åkte jag och hämtade böcker i skolan och åkte till kumla för jag skulle till tandläkaren och jag fick rusa från tåget till tandläkaren (det var jobbigt). Sen hem och käka och dra på träningen vid 18.00 som inte var slut förens 21.00 så himla jobbigt, jag har fan inget liv.

och idag fick jag reda på kursproven.
12 maj kursprov i matte B.
13 maj kursprov i kemi A.
27 maj kursprov i fysik A.
 

143 dagar till sommarlovet.
4 veckor till sportlovet.
11 veckor till påsklovet.

Bye

18/1

Godeftermiddag, idag spelade jag match, vi mötte Ösk och tyvärr förlorade vi. Vi ledde matchen först med 1-0 sen blev det 1-1, 2-1, 2-2, 2-3, 2-4, 3-4, 4-5 och sen slutade det tillslut med att vi förlorade med 4-7. Rena skitmålen endel, men sånt händer och jag är helt galen och sur över det men vi får ta dem nästa gång då (som vanligt). Nu ska jag fixa mig och sen iväg, kommer hem imorgon ska nog sova där, mys <3
Bye



17/1

Hej, denna dag så lekte jag med Hedda och Ninni. Ninni kom hem till mig och så gick vi till maxi där vi mötte hedda, sen köpte vi glass, maränger, chokladsås, bananer och cola såklart och gick hem till hedda och blandade allt till en marängsviss. Fyfan ska jag bara säga, det var jättegott! Vi tittade också på film och mös, sen gick vi till maxi igen och köpte två påsar chips och göttade oss ;) haha, fyfan vad jag var mätt och kände mig så himla tjock! fast sånna dagar får man faktiskt ha ibland! ;)
love you <3


fredag då får man götta sig med godis <3

Godkväll.
Har inte bloggat så mycket den här veckan pga pluggat så mycket, tränat massa och så sov jag inte hemma inatt så var inte hemma något igår. Men idag har jag haft en kanon dag, jag har tränat 3 ggr innebandy! xD HAHA JOBBIGT!
aja, var helt okej så, förutom att det var lite stressigt imorse, men hade också (förutom 2 idrottslektioner) fysik, kemi, engelska, samhäll och de lektionerna var as skoj!
Sen blev det inte så mycket mer idag förutom träning, så ikväll ska jag götta mig med massa godis, glass och sånt och bara lata mig framför lejonkungen och tarzan tror jag.. disney <3 haha, älskart ;)
förresten var jag på bio igår också mys på det och mys på dig! <3




ons

God evening!
Idag var det kursprov i matte A och det var verkligen inte så lätt som jag trodde att det skulle vara, haha fast det gick väl helt okej ändå. Sen slutade jag vid 11 och drog till gammla goa Vialund och träffade Martin och även Mattias, länge sen vi sågs nu får ta lite mer tid till det. Var jättekul att sitta där och bara ta det lugnt, spela massa och sånt bara.
Sen bar det av till träningen där jag fick reda på att jag skulle träna dubbelt och tränade med damlaget också, as jobbigt, blev ju jättetrött! xD Men nu ska jag träna med damerna från och med på måndag i två veckor vare typ. :)

Godnight!
<3


13/1

Och allt som är bra med mig, har jag förmågan att glömma bort..


Måndag

Vilken dag, först skola som inte alls var jobbig! Samhällen var as skoj, sen hade vi inte så många fler lektioner. Slutade iaf kl 13 och då drog jag hem med tåget 13.17 och sen blev det spela lite gitarr och sånt, lärde mig lite nya låtar. Alltid skoj ju! :) Sen blev kl 17.00 och jag skulle dra och möta Virre men som jag alltid(nästan alltid) är så blir jag sen, skyndar mig och när jag äntligen är hos Virre så cyklar vi vidare till Skogstorp där vi skulle spela "match" och såklart på vägen mitt i den jobbigaste backen ska jag göra något knäppt så kedjan hoppar... Får skynda oss, men går inte så bra tog oss 10 min att fixa den där förbaskade kedjan men tillslut är det klart och vi cyklar vidare. Sen spelade vi matchen som vi blandade oss med alla möjliga lag ( 94orna typ och dam juniorerna vet inte riktigt), var inte så speciellt jobbig och inte så mycket att göra blev bara att springa runt där lite och göra.. ehm inget bara ha skoj. Haha aja, det var min måndag typ, nu ska jag käka mat sen käka massa glass och tjocka mig som vanligt för det är jag värd! godnatt ;p



Söndagkväll

Tittade just klart på filmen, tittade på Bangkok Hilton med Nicole Kidman och fan vad bra den var! jag säger bara att det är en film värd att se. Hade det mesta med i filmen, den var sorlig, rolig och spännande alltså den var grym. Jag visste inte heller att Nicole Kidman var snygg när hon var ung, bara hört och det var tydligen sant. Sen till den filmen satt jag med "New York Super Fudge Chunk" glassen och grät när de utförde dödsstraffen. usch det var hemskt, men iaf snart ska jag ta min dusch och fixa lite och sen sova, blev ju inget pluggande idag haha. Sen imorgon ska det bli match istället för träning, det ser jag framemot! Godnatt



Smartis här, smartis där.

Nu är det söndagsmorgon och jag är helt slut, kl är faktiskt redan halv 3 men jag har inte orkat gått upp tidigare för att jag satt vid datorn inatt och kom på mig själv att det var dags att sova vid halv 4. hehe ^^
Men till denna dag, söndagar brukar folk säga ska vara trista och jobbiga, men det är aldrig mina! haha, speciellt inte idag för jag ska ta det lugnt och käka massa glass och sen ska jag fixa lite hårinpackningar och ta det lugnt. Fast först måste jag plugga idag igen (det kanske inte är det roligaste, men roligt när det är gjort.) så det är min dag det, funderar också på att hitta någon som vill dela min myskväll med, vet bara inte vem än. Får väl bli emelie, hedda, ninni eller alex, det brukar bli dem jag myser med. aja nu blir det att käka frulle och ta en massa alvedon, hejdå :)

153 dagar kvar till sommarlovet.
5 veckor kvar till sportlovet.
12 veckor kvar till påsklovet.



10 Januari

Hej hopp, vilken dag jag har haft. haha. haft det mysigt med brorsan och robert, de satt och spelade och jag har bara suttit med dem och pluggat matte! Vilken lördag härlig lördag, eller inte. Men runt 6 började jag städa lite på rummet och fixa så Hedda och jag kunde göra våra planer som vi planerat. Vi möttes vid maxi och köpte lite godis och cola som vanligt, gick till Kinaresturang och köpte kinamat, sen hem och mysa med film och allt. Så himla mysigt, hedda får en ju också såklart på bättre tankar och ingen jävla skola. Bäst äru!  <3




   


RSS 2.0