pip*

hehe har inte bloggat på en vecka nu, men har aldrig tid längre ju!
Gör saker hela dagarna typ, och nu ska jag dessutom till pip imorgon så kommer inte hem förens på söndag. Så kan ju inte blogga något då heller.. haha
Men iaf, har varit hos pappa idag och repat, sen med alex och köpt mat till veckan. Sen fixade vi lite och under kvällen har jag varit hemma hos Ninni med tjejerna och grillat och bara haft allmänt mysigt. Kan säga att vi gick förbi hemma hos my och tittade på hennes 1 vecka gamla kattungar, de var faktiskt jättesöta!
men men, jag ska sova nu så vi orkar upp imorgon bitti.
Och så blir det en redlös vecka!!!
HEJDÅ

tis*

hej. idag har jag jobbat och sen åkte jag till marieberg med Ninni, tänkte shoppa lite kläder men kunde inte hitta något fint. Så det blev ett par jaguar örhängen, och imorgon ska jag till stan efter jobbet och handla två ringar och ett halsband som passar eftersom att det inte fanns någon ring i min storlek, alla var förstora.

Efter marieberg åkte vi hem, jag köpte också hårfärg och så kom alex hit så färgar hon mitt hår just nu. Jag sitter och skriker och vrålar utav pain. Så himla håröm. Piss ont har jag, men måste fixa det för har inte färgat det sen kanske 3 månader, har fått en himla ljus utväxt nu när solen ligger på, har ju ljust hår i vanliga fall men denna sommar har det vara ovanligt mycket..
aja sätter väl igång någon film ist eller något.



true blood säsong 3 avsnitt 5 var helt jävla otroligt bra!!!

musik*

Eminem är riktigt bra, som han alltid varit. Måste vara en av dom bästa det här!



NTGIS

Hej, har haft fullt upp i helgen så har inte kunnat bloggat något..
Började med lite jobb i fredags, sen till farmor för att fira henne som fyllde år. Sen på kvällen kom alex hit och vi fixade oss för att dra in till frimis och parta loss!
Hade en trevlig kväll, inte så mycket dans som vanligt men var riktigt kul ändå.
Lördagen var det upp på morgonen och åka till pappa för att repa, och kan säga att jag inte mått så dåligt dagen efter sen klassfesten då jag åkte till skolan och spydde sönder hela morgonen och sen skulle stå och repitera studentshowen.. Det var ingen ljus tid det inte. Spyer hela förmiddagen och kunde inte ens käka lunchen. haha.
Igår mådde jag nästan så dåligt, men mest huvudvärk och kände mig bara allmänt sönder.
Åkte iaf till andreas vid 3 och var med honom tills kvällen kom då drog jag till Johanna och träffade tjejerna som hade grillat och hade det mysigt. Sen hämtade mamma mig mitt i natten för jag kunde inte gå, speciellt inte med min svullna fot som jag har. Trampade på ett bi hos farmor. Så har en klumpfot som gör jätteont.
Var väl allt för helgen som varit, nu är det dags för en jobbvecka till. Ska självklart till alex ikväll för att ladda upp inför den ikväll, båda lär vara helt slut sen iförrgår och igår.. Haha


liseberg

hej.
Nu sitter jag i bilen påvägen hem ifrån Liseberg.
Åkte till pappa igår efter jobbet och sov hos honom, sen var det upp tidigt och åka till Liseberg med honom, Cina och Ludwig. Har haft en rolig dag och åkt alla läskiga karuseller man kan åka. Och har kört sånna där hjul som man kan vinna choklad eller godis på. Jag skulle ha en bricka och en jävel tog den ifrån mig, sen så vann han självklart. jag trodde jag skulle slå ner honom, fick springa därifrån så det inte hände något. Inte bra för mig och mitt temperament, speciellt inte när det gäller choklad som jag älskar. Sen vann pappa en så jag antar att jag får en sån där choklad karton med 2 kg mjölkchoklad ändå, hoppas jag på iaf <3

Men är påväg hem i bilen nu och skulle egentligen åkt till Andreas men blev för sent så får åka hem och sova, för ska upp och jobba imorgon bitti. Och ska därför sova hela vägen hem också så godnatt!

säby*

Hejsan.
Idag har jag inte orkat blogga, och kommer inte orka skriva något heller typ.
Sov hos Alex inatt, vi tittade på tb till frukosten och det var såklart as bra som vanligt! Sen åkte hon till jobbet och jag somnade om, sen åkte jag in vid 10 och hjälpte den där tanten igen. Sen efter det åkte jag buss till marieberg ( trodde fan att jag skulle ta fel och hamna typ i brickebacken). Där väntade Amanda med en coola cab och vi åkte till säby och badade.
Förvånad är jag mest över att jag badade mer typ än jag solade.. vra så vamt och är helt slut än.
Vi böt om på en liten parkering precis bredvid vägen, och kändes lite muppigt att så och visa baken för alla som åkte förbi, men lite busigt måste jag säga. Sen for vi till Maxi och handlade vindruvor, loka och jag köpte jukost för jag blev jättesugen på det. Säkert pga att vi käkade det i uddevalla när det var så fint väder..
Efter det hem till mig och titta på The uggly truth som hon inte sett, sen åkte hon hem vid halv åtta och jag har bara sovit i soffan sen dess. Så nu ska jag duscha och sen somna om.

Ah och jag har varit förbaskat sugen på potatis idag och tillslut åkte mamma och köpte lite färsk och fixade så jag har käkat massa potatis idag^^ hiihi


vm-final*

godkväll.
Har inte varit hemma något så har inte kunnat uppdaterat något.
Igår iaf så var jag hos alex och hjälpte henne att måla sitt rum, vi badade i poolen och drack lite. Var jättemysigt.
Sen framåt kvällen åkte jag till min älskling och mös, sov där sen imorse(eftermiddas) kl 1 fick jag väcka honom så vi skulle hinna åka och bada något. Så käkade frukost och åkte till Kumlasjön och han, henke och kevin badade och hoppade (om man ska kalla det för hoppa, de gjorde bara massa konstiga rotationer), medans jag låg och solade eller kan kalla det för slöa eftersom att det var typ inte sol.
Sen kom alex och hämtade mig så åkte jag till henne och badade i poolen ist och drack idag igen, känns så mysigt.
Efter det gick vi en promenad och nu har vi just tittat på Holland-Spanien, och spanien vann med 0-1. Vet inte vilka jag hejjade på, men känns som om att jag hejjar på spanjorerna. Känns mest rätt tror jag.
Men nu ska vi iaf lägga oss och sova, för imorgon bitti ska vi upp, käka frukost medans vi tittar på nya true blood. För imorgon bitti kl 6 typ kommer det ut och vi drar inte till jobbet förens vid 8 så har en liten stund på oss där och titta om vi går upp ca 7.
Så godnatt :*

nattdopp*

hej.. Mitt i natten och kom just hem ifrån ett litet mysigt nattdopp!
Men börjar berätta att under eftermiddagen gled solen fram och det blev fint väder igen, så har solat hela dagen tills strax innan Jessica kom hit. För duschade innan och fick min lilla städmani och började städa som jag alltid gör när mamma inte är hemma. Fast den här gången var lite annorlunda, eftersom att jag just duschat så hade jag inga kläder och handuken var jobbig att hålla i så jag gick runt och städade huset naken..
Lite sådär udda kanske.
Sen fick jag klä mig innan Jessica kom hit, vi tittade på tb, gick till maxi och handlade godis och sånt, sen tb igen. Och brorsan skulle beställa pizza så jag och Jessica delade på en kebabrulle.
Sen runt kl 1 så drog vi och mötte Hampus vid kumlasjön och tog oss ett nattdopp. fast jag var mest rädd för att det skulle komma poliser så tillslut drog vi, och direkt efter så kom dom. Så vi hade riktigt tur.
Sen så nu kom vi hem som sagt och vi har fixat popcorn och ska titta på något avsnitt till av tb innan det är läggdags. Ska ju upp imorgon och åka till harge antagligen så måste vara ilte pigg.
Hejdå!

dåligamorgonar*

Godmorgon.
Är lite halvt sur nu fan, precis när jag gjort iordning mig och börjar piggna till så ringer chefen och säger att tanten jag ska hjälpa att städa har blivit magsjuk, så jag kan inte hjälpa henne med att städa och flytta idag..
Och han hade inte planerat in något annat åt mig för dagen så jag blev ledig idag ist, vilket betyder mindre pengar och att jag ska gå till sängen igen!
Men lätt att somna om nu då.. Får iaf sova en liten stund sen hoppas jag på att någon är vaken tidigt och kan hänga med och bada, för idag tänker jag ha bestämt att det är vackerat väder !!! 
Nu ska jag sova igen! :)

minigolf*

Hejsan!
Nu har jag kommit hem efter minigolfen. Och ärligt talat så var det inte min grej!
Och att jag får damp utbrott hela tiden om jag inte klarar det på första eller andra försöket gör ju inte saken bättre.. Haha
Och det gjorde att det inte togs några bilder alls, vilket också sög. Men kan säga att jag hade det skoj iaf, oavsett om jag var urkass och dampade.
Men min bror tog kort på mig förut så man ser lite (bara lite för han är inte så teknisk) vad jag hade på mig till kvällen! Så har jag även fotat mina nya skor, och jag tycker dom är helt klart snygga! Kanske inget jag skulle köpa själv men min farmor har köpt dom och det är minst två riktigt höga tummen upp till det. Blev jättestolt över henne att hon hittade dom skorna åt mig. Hon har iaf lite stil! hihi
Förresten så är jag ju ensam hemma också, ingen är hemma inte ens min bror och han jkunde heller inte ta med mig och bada så jag slipper sitta hela kvällen själv här och deppa. För har varit jätteglad och taggad hela dagen, tills nu! Så känns lite dumt att somna nu, för är hungrig och behöver käka kvällsmat och ville spela lite kort med honom, men hon dissade mig för några kompisar.. Så blir väl att fixa något att käka nu sen lägga sig och sova, börjar inte förens kl 10 imorgon, så har en liten sovmorgon men får ist jobba lite senare vilket suger pga att det är fredag.



snabb men soft och vardaglig fix!


skorna jag fick av farmor!


godnatt!

8/7*

Gaah, jobbat idag som vanligt då. Är helt seg nu efter dom här veckorna! Men snart blir det åka till Turkiet och det ska bli så himla sköööööönt!!!
Dessutom känns det nu att man börjar ha lite pengar och att det kommer komma in mer och mer för varje månad en stund framöver och det känns riktigt roligt. Förresten har jag varit på någon kina resturang i örebro och käkat kinamat ( ganska uppenbart) med Alexandra och Daniella. Vi tog en liten rast ifrån arbetet, eller ja det kallas ju lunchrast. Sen senare idag så ska deras familj på minigolf i Mosås och jag har tänkt att hänga med, ska bli kul för det var snart 2 år sen jag spelade det. När jag, hedda och ninni var på gotland, jag har för mig att vi var jättedåliga men jag vann. Det är så jag minns det iaf! Även om jag inte var bra.
Sen nu för kanske 5 min sedan drog min familj till Vännersborg och hälsade på Connys släkt, så jag är ensam hemma tills söndag någon gång, ska bli lite mysigt. Speciellt eftersom att mamma köpt jordgubbar och grädde åt mig som jag ska mumsa på någon kväll eller så. Har faktiskt tänkt bjuda hit Jessica på lite tb maraton, typ bada på dagen och käka massa ben'n jerry's, jordgubbarna och grädde. Skulle inte sitta helt fel, vad kan vara bättre än det lixom?
Men strunt samma, jag ska duscha nu (eftersom att jag stinker och är dammig) och fixa mig innan Alex hämtar mig. Hejsvejs!

fotbolls vm*

jaha blev ingen film, tittade på fotbolls vm ist, andra semifinalen mellan tyskland - spanien.
Spanien vann med 0-1, ett riktigt snyggt nickmål från en hörna av Poyol.
vet inte vilka jag hejade på, men ett stort plus att heja på Spanien är ju att båda snygga anfallarna Fernando Torres och David Villa spela där.
Ah fan om 93 timmar och 40 min spelar de mot holland och man får igen se snyggingarna spela, jag hejar lugnt på Spanien framför Hollan iaf! Godnatt

Fernando José Torres Sanz


David Villa Sánchez

wendsday*

Goddag!
Kan börja berätta att Andreas ringde mig igår kväll och skulle hämta mig, han sa att han skulle komma och hämta mig inom  20 min och jag skulle fixa mig eftersom att vi skulle ut och käka. Hade precis duschat och stressade sönder. Sen när vi sätter oss i bilen sa han att han skojade, bara för att jag skulle skynda mig och fixa iordning mig..
Så himla störd är han som vanligt! Haha, blev lite halv sur fan! x)
Iaf, vi åkte till honom, mös lite och tittade på film (futurama eller vad det heter) som jag inte gillar!
Sen somnade vi ganska tidigt, vid 12 tiden kanske. Så har jag vaknat massa inatt och trott att jag försovit mig. Och när jag väl ska upp så var kl 8 och jag drog till örebro för att jobba.
Har varit en tråkig dag idag, har storstädat trapphus och ska göra det imorgon med..
Åkte iaf till farmor efter det och hälsade på, fick ett par as coola röda klackskor! Sen käkade jag jordgubbar och pratade lite, innan alex kom och hämtade mig.
Så åkte vi hem till henne och här sitter jag nu, medans hon tittar på Våra bästa år, hatar det, så himla dåligt är det.
Vi ska iaf lägga oss tidigt eftersom att vi båda ska in och jobba imorgon bitti ganska tidigt. Så nu ska jag fixa någon film ochlite gott att käka till och sen sova, hihi godnatt!


obs kort på skorna kommer när jag kommer hem och har tid! hihi.

cocacola*

hallå där. Har just kommit hem, duschat och nu sitter jag här och dricker coca cola. Har varit uppe hos pappa eftersom att han är bortrest. Har varit duktigt och vattnat hans blommor och klippt gräset. Dock gör jag ju det för att tjäna pengar, men mycket för att vara snäll också!
Är ju lixom alltid bra med en liten extra slant till Turkiet. och påtal om det så har vi bestämt resa nu, ska boka i slutet av veckan och det blir på Turkietresor.se. Antingen åker vi till Side eller Alanya, åker vi till Side blir det lite billigare och vi åker den 16/7 och åker vi till Alanya blir det den 23 eller 30/7, kommer inte ihåg exakta datum.
Men nu är det bara att jobba på så man får lite extra sen när man kommer hem så man inte är helt pank, och så ska jag lägga undan lite till vintern då jag antagligen åker med älsklingen också.
Så har mycket att planera nu.
Måste fixa förskott denna månad, kolla upp hur mycket jag jobbat hos pappa och sen massa annat jag gjort. Hoppas på att få ihop riktigt mycket med pengar så jag kan shoppa loss massa där nere och köpa precis vad jag vill!
Sen så tänker jag åka och göra massa roliga saker har jag bestämt mig för.
hihi
Men nu ska jag dricka upp mig cola och fixa mig lite så jag ser ut som en människa igen innan Andreas kommer och hämtar mig! Kanske även blir att se något avsnitt av SATC!


tis*

Godmorgon.
Är riktigt trött nu , även om jag har fått sovmorgon i typ 2 timmar. Börjar lixom inte förens vid 10 så kan ta 9 bussen in till örebro. Men är såklart ändå helt slut.
Och så fick jag just veta att tb inte kommer ut förens nästa måndag :o
hur fan kan man hoppa över det en vecka bara sådär? så himla besviken nu!
Får iaf pigga upp mig lite genom att veta att jag ska till Andreas ikväll. Fast inte förens efter hans träning så kanske blir ganska sent.
Hur som helst..
Nu ska jag dra iväg till bussen så jag inte missar den, för det skulle ju inte vara så bra!
höhö hejdå

pix*

Solen har gått imoln undertiden som jag låg i stolen och sov som en stock, så tittar igenom lite bilder på mobilen och känner hur skönt det är att ha sommarlov, samtidigt som man saknar lite folk ifrån skolan. Speciellt från den där dagen då vi var på utflykt och hade fågelskådning och massa annat konstigt inom biologin.. Hihi







Sen har jag en bild på husvagnen. Man ser bara att det står PUSSY WAGON på ena sidan, sen på den andra står det ROADKILL och BANDVAGN på baksidan, sen tillsist HONK IF YOURE HORNEY där nere på baken.
Andreas var faktiskt ganska bra på att kluddra färg :*


morron*

Godmorgon.
Chefen ringde nyss och jag fick jobba efter tandläkaren om jag ville men jag orkar nog inte det, ska bara ligga i solen och lata mig idag och käka mat.
Om inte emelie vill göra något typ, eftersom att hon åker till Turkiet på onsdag.
Men ska iaf se true blood om det finns ännu och käka frukost till..
funderar starkt på att göra toast mackor, skulle vara riktigt fint just nu. Inte käkat ordentlig mat på hela helgen eller frukostar. Nudlar överlever man väl med men det är ju inte så himla gott att käka hela tiden!

och nu ringde farmor, hon hade tydligen några skor åt mig som hon köpt.. Hoppas dom är fina för kan inte säga att jag inte vill ha något, det är elakt. Samtidigt som det är jobbigt att få något man ändå inte kommer använda.
Men ska käka hejdå!

jobb*

förresten kom på en sak, behöver egentligen inte sova eftersom att jag antagligen inte ska jobba imorgon.
Jag ska ju till tandläkaren ca kl 13 och hinner inte åka in före eller efter. Sen vet jag inte heller om de har något jobb åt mig fixat nu när deras sommarjobbare börjar städa trapporna, men får hoppas att det finna något annat åt mig iaf.
Hoppas iaf få ha lite ledigt imorgon så jag får vila ut mig för är ganska död efter helgen. Isf ska jag titta på true blood till frukosten imorgon sen ligga och steka i solen som jag även hoppas på ska finnas imorgon. Men först och främst får jag se imogon bitti när de smsar eller ringer och väcker mig och berättar om jag måste jobba och får ställa in tandläkartiden. För har inte haft något batteri och kom hem försent för att ringa och ingen svarar.
Det suger rätt hårt.

home sweet home*

hemma från uddevalla cross vm..
Har varit en riktigt härlig helg! Kan nog inte förklara så mycket, eller så har jag bara inte så mycket minne till att berätta allt.
Har varit så himla varmt där borta iaf, gick i bikini typ hela dagarna både fredag och lördag. Sen i lördags försvann vattnet på ungdoms campingen och allt duschvatten på familjecampingen var iskallt, verkligen så man trodde man skullle dö! Fast där stod jag iaf och duschade håret med shampoo och balsam.. haha.
Sen så har man tittat lite på cross och bara haft det skönt. Varit ett riktigt drag, vet inte vilken kväll som var mest var så himla mycket folk överrallt!

aja har iaf haft jättekul, och var skönt att ha en husvagn, speciellt andreas och eggas som vi(dom, jag tittade typ bara på) fixade i torsdags kväll. Blev jätte snygg och kanske kommer upp några bilder på den och från hela helgen någon dag men inte nu för jag måste verkligen sova snart eftersom att man inte kunnat det av allt festande. Plus att de som sov med oss kommer in en efter en och härjar innan de somnar.. haha
hejdå

uddevalla*

Hejsan!
Sov hos andreas inatt och hade en mysig kväll. Gick och köpte pizza och så käkade vi och tittade på my name is earl.. Helt okej, men var så himla trött så somnade ändå ganska tidigt.
Och imorse kl 11 så skjutsade han mig till stationen och jag tog bussen till örebro för att jobba. Så har städat massa idag och köpt mat och dricka till uddevalla. Sen hem för att duscha och packa för ska strax till Andreas igen och sova där eftersom att vi åker imorgon bitti.
Ska bli en riktigt skön helg som jag ser fram emot så ses på söndag kväll eller något, bye!

RSS 2.0