*

Kom just hem från jobbet och är lite sliten idag igen. Välte städvagnen en gång och så har en bil och en buss kört i en vattenpöl förbi mig så det har skvätt upp massa vatten över hela mig..
Blev inte på mitt gladaste humör då kan jag ju säga!
Annars har det varit en ganska lugn dag, och pratade med Andreas förut han ska till Närkekil och lämna husvagnen eller något sen kommer han och hämtar mig. Så får vi se vad vi ska göra ikväll sen, ska iaf försöka inte lägga mig allt för sent för ska jobba imorgon igen men kanske inte behöver börja så tidigt iaf.

Just nu sitter jag med popcorn påsen i knät och ett glas saft och tittar lite på utomlandsresor igen, längtar verkligen tills vi åker! Fast har inte bestämt när och vart än, men det gör vi nog snart. Ska titta  vidare nu och sen hoppa in i duschen. Bye

bläpåmorgon

Godmorgon, ännu en dag som jag ska ta bussen till örebro och jobba. Orkar fan knappt det, vill bara sova. Imorgon är iaf sista dagen för veckan för kl 10 på fredag åker vi ju till uddevalla 2010. hihi. Ska bli skönt, har längtat lite ju.
Sen idag efter jobbet ska jag till Andreas, ska iaf bli mysigt! :)
Men nu måste jag fixa mig lite så jag inte ser ut hur som helst, går ju ändå runt lite.. :P

natt*

Och nu efter ett par timmars tittande på true blood säsong 1 så har Jessica åkt hem och är nog lite små förälskad i serien! Hoppas jag iaf behöver någon vän som följer det för känner mig lite ensam om det just nu..
Iaf har duschat och pratat med Andreas i telefon som förresten var ute och fiskade som vanligt. Men iaf, vi åker på fredag kl 10 till uddevalla och jag är taggad till 1000! Ska bli en rolig liten så kallad semester.

Aja nu ska jag ta och krypa ner till sängs för har varit så sliten idag och eftersom att det blev en sån himla lång dag och så behöver jag verkligen en god natts sömn. Räknat ut att jag får sova i över 7 timmar om jag lägger mig nu så godnatt! :)

tb*

goddag. Har varit och jobbat idag och jobbade 9 timmar utan lunch eller någon rast, kissade inte ens. Iaf tog halv 6 bussen hem och mötte Jessica kl 6 på stationen, åkte till maxi och köpte popcorn, Ben & jerry's glass och choklad (den nya smaken passionsfrukt och chili). Så nu ska vi titta på true blood för Jessica har aldrig sett det och hon kommer älska det! Så hejdå så länge.

morgon*

godmorgon, vaknade för kanske 20 min sedan och ska strax stressa till bussen. Somande inte förens vid 12 igår ändå och är helt död idag. Hoppas bara på att piggna till på bussen så jag orkar hela dagen.
Iaf ska väl städa idag igen, sen hem och då kommer Jessica och Emelie hit och vi ska ha myskväll. Ser fram emot det och sova idag. Bussen nu, hejdå! :)

nattgodis*

Alexander Skarsgård eller ska man säga Eric Northman? Himla snygg hur som helst!






true blood*

Tittade nyss på true blood avsnitt 3 säsong 3, så himla bra är det! Hatar att man får vänta en hel vecka innan nästa avsnitt visas. Måste bara se det, den här säsongen har varit så himla bra hittills, händer nya grejer hela tiden. Och Alexander Skarsgård är bara med mer och ännu sexigare, fan så himla bra är det ju!
Längtar som tusan till nästa måndag.
Men nu måste jag kila, ska spela kort med mamma sen duscha och sen efter det sova. Ska upp imorgon bitti igen och jobba så måste lägga mig tidigt och behöver hinna med vissa grejer innan.
Så godnatt säger jag nu då, godnatt!



ny design*

Förresten så har jag nu äntligen bestämt mig för vilken header jag ska ha och är klar med den nya designen. Var väl iaf 1 ½ eller 2 år sen jag gjorde det sist så är lite stolt för blev själv riktigt nöjg!
Sen älskar jag ju zebra färg (randigt, egentligen är det ingen färg men det kallas ju det) och det blev helt enkelt skit snyggt så det så! :)

jobb är jobbigt*

hejsan. Kom just hem från örebro. Det gick fort att jobba eftersom att Peter sa att jag skulle göra så mycket jag hann (alltså trodde han inte jag skulle hinna allt), så jag sprang upp i trapporna och mellan husen typ så fick lite konditionsträning på köpet och att jag blev klar typ 2 timmar för tidigt MINST för det tog inte alls lång tid att städa det jag skulle som egentligen ska ta 7 timmar och ändå framåt slutet slöade jag massa pga att jag låg före så mycket i  schemat.
Sen blev jag ändå tillslut klar 2 timmar för tidigt så jag slutade för dagen kl 2 halv 3 och har gått på stan med Gustav sen dess. Haft liten mysig rundtur där, letat bikini åt mig och sommarlovs busskort som inte fanns i de 2 första pressbyrårna vi gick till men hittade det tillslut. Så nu tänker jag åka massa inom västmanland, södermanland och örebro län bara för att jag får det gratis. Sen förresten har vi köpt glass också, och letat en snygg magtröja åt mig men det hittade vi inte. Lite synd för skulle vilja ha en till uddevalla i helgen, eftersom att det lär vara fint väder.
Riktigt skönt att gå i, får nog ta och låna Alexandras ändå som vanligt! ^^
Men nu kom mamma hem med min kebabrulle så ska käka lite. mums hejdå!

måndagmorgon*

godmorgon, nu drar jag iväg och jobbar. Hade egentligen velat hunnit se nya avsnittet av true blood till frukosten men det hann jag tyvärr inte. Så där förstördes mina planer för morgonen, får väl vänta tills jag kommer hem ändå, men ska iaf iväg nu så jag inte missar bussen.
hejsvejs

sön*

Har varit en fin dag, sov hos Alex. Vi har typ bara slöat i solstolen hela dagen, och tittat runt massa på resor men har inte bestämt oss än. Det lutar mest mot Bulgarien eller Turkiet men allt kan hända så får se hur det blir.
Nu ska jag iaf gå och lägga mig för ska upp vid 6 imorgon bitti för att åka in och jobba.
Även om det känns lite segt så vet jag att jag får mer pengar att spändera när vi åker så känns ändå helt okej. Så nu jävlar ska jag jobba på as mycket så jag tjänar massvis med pengar.
godnatt!


lördis

goddag.
Min midsommar började med att Jessica kom hit, vi fixade oss lite, gick över till grannen där mamma och dom grillade och fick käk. Haha jessica hade en spindel i håret och försökte slå bort den och den kom tillbaka och gick ner för hennes panna, det var lite små kul faktiskt.
Iaf, sen så kom emelie och det roliga började och det blev en himla massa ombyten för ingen kunde som vanligt bestämma sig för vad man skulle ha på sig. hehe.
Sen cyklade vi iväg till Dan där det var lite folk, det var riktigt mysigt där iaf. Sen drog vi vidare, var kul så länge det fick vara.
Sen gick vi hem, och jag böt om och drog och mötte andreas så gick vi hem till honom. Var säkert inte hemma förens 4 imorse, och somnade nog inte förens vid 5. Så har sovit hela dagen tills någon timme tillbaka då mamma kom och hämtade mig. Så nu har jag duschat och ska frescha till mig så ska jag leka vidare med emelie och jessica.
byebye

mb

godmorgon!
Blev sent inatt med alla bilder, och självklart så kom brorsan in och väckte mig och tvingar med mig till Marieberg för att han ska handla något snyggt till midsommar. Fan jag ska alltid hjälpa honom... haha
Så nu blir det en JÄTTEsnabbis på marieberg och hitta kläder sen hem fort som tusan och städa rummet innan Jessica kommer och sen kommer emelie hit någon gång under dagen också.

Glad midsommar allihopa :)

bilder från 15/6

Känner mig ganska egoistisk nu...
Blev ganska många bilder, men My är en bra fotograf och från över 400 bilder ner till 11 så är det inte så många!






brudkväll*

Hejsan. det är sent och det är nu midsommarafton.
Idag har jag iaf jobbat massa och sen på kvällen så cyklade jag till maxi och mötte tjejerna. Vi gick upp till åbytorp, hem till My och hade en trevlig liten pratkväll. Som vanligt!
Var där väldigt länge innan vi åkte hem igen. Några skjutsade varandra och det gick ju som det gick, men slutade med att vi fick gå ändå.
Sen har jag nu fått bilderna från den 15/6 då My fotade mig massa, så enda sen jag kom hem har jag gått igenom och tittat till de snyggaste och är strax klar så lägger så upp dom här.
Jag blev iaf nöjd!
Så nu blir det tagga midsommar afton, och såklart sova lite så jag orkar imorgon!
gondatt

mån

hej. Idag har jag fasiken inte gjort ett dugg..
Gick upp imorse, käkade frukost och tittade på film. Sen har jag legat och sovit kanske från kl 2 till 6 eller 7 på kvällen. Sen pratade jag med Ninni lite och hon kom hit så tog vi en promenad.
Så nu sitter jag har med min huvudvärk, den var borta efter att jag sovit men den är tillbaka igen. Tagit alvedon men hjälpte inte. Ska fan lägga mig och sova snart igen så hoppas jag på bättre väder imorgon så jag kan åka och bada/sola. Ska bli riktigt skönt! :)


söndag

goddag.
Sov hos Alex inatt som vanligt då. regnat så inte hänt så mycket idag, men igår var jag inne i stadsparken och hade lite latjo med alla esteter. Det var riktigt skoj, massa lekar som jenny och carro fixat ihop. Sen när vi var klara så kom det ett gäng fotbolls spelare som skulle på krogen och utmanade oss på en fotbolls match som blev riktigt rolig (vi vann).
Idag iaf har jag inte gjort så mycket, tittat vidare på resa till turkiet och så följt med pappa och packat ihop lite grejor från Ninnis mammas bröllop som han spelade på igår. SÅ har jag även försökt få lite (som jag kallar det) sponsorer till min resa.. haha
Sen så åkte jag med brorsan, frida och pontus till marieberg och tittade på bikini och köpa en ny plattång.

Nu ska jag ut och fixa ihop en hylla som jag ska ha alla klackskor på så de inte ligger i kartongerna eller i hallen, mycket snyggare att ha dom på rymmet! hihi
Sen kommer ninni så ska vi ta en liten promenad tror jag. Så kanske jag träffar Andreas ikväll för han har varit i Göteborg sen i fredags på tävling.
bye :*




onsdag

goddag. Fint väder ute nu igen, lagom sådär till sommarlovet.
Iaf har haft fullt upp de senaste veckorna.. Repititoner med esteterna till studentshowerna som var riktigt jobbiga men också roliga! Sen så var det ju dags i fredags och det var ett himla drag måste jag bara säga! Sen var det frimis på kvällen för att inleda sommarlovet, det var riktigt skoj det med. Sen har jag inte gjort så speciellt mycket egentligen, bara varit och badat och solat hela dagarna. Cyklat till Säby nu 3 dagar i rad.
Och igår fotade även my mig senare på eftermiddagen och hoppas på att få lite bilder av henne och även att de blev bra! :)
Iaf sen var jag ute och käkade med Andreas, Becka och Dan också. Sen åkte vi hem till andreas och tittade film, det var en mysig kväll det. Så mycket mer har väl inte hänt..
Har köpt nya klackskor och fått ett par av andreas som inte visats också, så det ska jag väl lägga upp om jag hinner någon dag. Men nu ska jag laga spagetti och köttfärssås som jag är så himla duktig på. Så får vi se vad kvällen har att bjuda på, xoxo.

tis

börjat med estet veckorna nu, betyder att sommarlovet är nära! riktigt härligt med sommarlov, men vet inte om det är så härligt med estetveckor.. Det är bara så jobbigt och alla andra lärare tjatar om saker man måste göra... blä.
Är så stressad och så suger allt bara röv just nu. Jobbigt.
Ska iaf på speedway med min pappa ikväll, träffa angie och alla.. Heja indianerna!!




förresten så hade jag en toppen helg, frimis i fredags= skitskoj
i lördags firade vi mig med tjejerna.. mumma <3

RSS 2.0