söndag

hejsan. Söndag och jag fyller för tusan 18 år idag!
Natten spenderades tyvärr hos min pojkvän och så åkte jag hem imorse och drog och spelade match, mot div 2's serieledare. Vi spelade 2-2, dock hade vi hela matchen tills sista minuterna som vanligt.
Sen åkte jag hem och alex hade kommit på besök! Trevligt var det, vi tog en promenad till maxi i det regniga vädret. Det var riktigt mysigt att gå och prata en liten stund. Sen har vi käkat tacos, tittar på sista avsnittet av legend of the seeker som slutade riktigt lyckigt ovanligtvis.
Så ska vi sova strax, fast jag borde plugga lite innan så alex får väl sova och jag plugga :( haha natti!

tisdag

sitter och plugga matte och lite gehör, har prov på torsdag och imorgon ska jag tydligen spela match mot ösk så kan inte plugga då. Kan fan inget typ. Det suger!
hade dessutom prov idag i biologi och hoppas verkligen på vg iaf med tanke på att jag pluggade en hel del igår kväll! Är fan helt slut så ska vila mig lite nu har jag tänkt.

lördag'

det här är rena rama helvetet, vet inte vad jag ska göra. Jag skakar och kan inte tänka klart, förstår inte hur jag kunde hamna här.
Är med Ninni nu och hon räddar mig riktigt rejält, sen imorgon ska jag vara med Alex.
Vänner ni är det bästa, ni är allt för mig.
Utan er inget mig, jag älskar er <3

torsdag

typ godmorgon.
vaknade vid halv 6 imorse, ovanligt tidigt för att vi ska typ ut i skogen på labben och mäta något.
Så måste ta med mig massa kläder ifall det blir dåligt väder(som det inte ser ut som att bli) och ombyte så man slipper se ut som en skogsmulle i skolan. Det suger verkligen att gå ut i skogen en stund mitt i dagen. Hade iaf varit okej om det varit heldag så man slapp gå i skolan efteråt! aja måste packa vidare mer saker
bye

speedway

kom på också att jag var på speedway med pappa igår! var väl mest med Angie egentligen. var roligt iaf, och det gick riktigt bra för indianerna, de vann! innan de 2 sista hiten stod det typ 47-31 kanske, och de ledde efter de 2 första med 15-3. Vilket betyder att de tagit 3 femettor av 3 möjliga! :D
var iaf en rolig kväll, lite kylig men gjorde inte ett dugg!


helgen

nu var det ett tag sen jag bloggade igen. Kan säga att jag har haft fullt upp.
Valborg: spenderades med Emelie och Jessica och det var jättetrevligt. Lite förkrök hos mig eller vad man ska säga med brorsan och hans kompisar. Sen gick vi till brasan och mötte ck och några och drog hem till honom. Sen vidare till Rikard, var en helt okej valborg. Ni tjejer gjorde den verkligen!
Lördag: Jessica sov ju hos mig så vi hade en trevlig väckning på morgonen utav emil som ringde mig tidigt, och jag var helt död och han full. Så det blev väl ett jobbigt samtal. Men somnade om sen och såg en film innan hennes mamma hämtade henne. Sen efter de varit och käkat kom hon tillbaka och fixade sig med mig och vi drog till maxi för att möta tjejerna och spenderade kvällen hemma hos mig med att grilla och mysa. Riktigt nice kväll blev det.
Söndag: Robban kom och hämtade mig och skjutsade mig till Jessica där bella var och vi filmade vårat engelska arbete. Det blev riktigt kul faktiskt. Sen skulle mamma hämta mig och Jessica skjutsade mig på cykeln en bit för att möta henne. Och alla glodde ju såklart eftersom att jag hade målat mig i ansiktet så jag såg ut som jack sparrow..
Sen hämtade vi alex och hon sov hos mig. Så en full helg var det! och det var en riktigt galet rolig helg! :D

RSS 2.0