tordag*

haft en riktigt krävande dag men imorgon äre bara historia prov på morgonen sen har jag lov..
iaf dagen..
först åkte jag till tandläkaren och lagade 2 tänder, de satt dock brevid varandra och hålen var lixom brevid varandra också.. men ändå, det gjorde iaf inte lika ont med bedövningen som sist och jag hade en mycket snällare tandläkare den här gången!
Så fick hon lägga om/mer bedövning för att jag fortfarande kände i tanden, så jag var helt borta med hela kinden och halva tungen. Tänkte faktiskt pierca tungan medan jag ändå hade bedövning, men åkte till skolan ist.
Sen har jag haft ont i käken och tanden enda sen bedövningen släppte. Ap jobbigt, så får man huvudvärk av det bara.

För övrigt har jag bara pluggat idag och tittat lite på buffy i pluggpauserna.. så duschade jag nyss och tänkte läsa igenom lite sammanfattningar till historiaprovet imorgon, sen får pluggandet vara klart och jag ska se ett avsnitt av buffy sen sova!


likes this picture!

ÄCKLIGT!

Kom just hem från ninni, cyklade dit efter träningen igår kväll och myste. Så cyklade jag hem förut och fixade lite så ska jag strax iväg på herrarnas innebandy match. Ska bli skoj att se, var länge sen jag tittade på innebandy utan att spela.
Men nu måste jag bara lägga upp lite bilder ifrån gårdagen!
I skolan så hade vi biologilabb. Vi fick dissikera fårhjärtan.. Det var så fruktansvärt äckligt! Haha, kunde inte ens ta i skiten, och jag var ju såklart partner med Jessica, hon satt nästan och grät. Usch vad det var äckligt, våran lärare fick hålla i det medans jag klippte lite.
Så sen skulle vi titta på när han öppnade lungorna, det var ungefär lika äckligt, dock mer blod. Stanken var verkligen hemsk, hulkade hela tiden och trodde varje gång att jag skulle spy!



TISDAG*

goddag. Har just kommit hem från skolan.. eller ja typ iaf. har inte fått något gjort än iaf. Måste plugga fysik idag eftersom att vi har prov imorgon. Känns lite bättre inför det efter lektionen idag, Emelie och jag jobbade lite. Och sen senare kommer hon och hämtar mig så ska vi till Jessica och plugga lite. Ska bli trevligt, emelie kan nog förklara massa då för hon håller på och får hjälp av sin bror just nu. Aja, har styrketränat idag också.. faktiskt! Det var bara jobbigt, men nu har jag värsta biceps musklerna! Eller inte, men jag ska jobba på det så jag inte ser ut som en tunn liten flicka, vill ju kunna slå ner någon om jag blir påhoppad.
Men ska titta på gossip girl nu, sen plugga fysik och vänta på emelie. Hejdå! :D

Caroline masserade mig idag i caféterian :)


Var ju också och fiskade häromdagen med Andreas, Mattias, Robin och Jimmy. Det var jättemysigt och fint där. Låg dock mest och sov i solen på en träplatta precis brevid vattnet, var jätteskönt!

måndag*

Nu är det redan måndag, var inte i skolan idag pga lite svårigheter. Men det har blivit bra nu, har haft en helt okej mysig dag trotts allt. Tränade nyss och tror det är dags att sova snart. Eller måste först skriva klart min projektbakgrund. Den ska vara inne imorgon och jag började på den förra veckan men har inte avslutat den riktigt, men det är nog inte så mycket mer som behövs. Det är bara att jag fyller på under de veckorna framöver som kommer, för behöver inte veta allt redan nu.
Men iaf. I lördags spelade jag match med de yngre eftersom att jag skulle iväg och jobba efter, och det gick bra. Vi vann med något som jag inte minns, men vet att jag gjorde mål och att det var mot rönnby. Sen efter matchen stressade jag som tusan för att duscha och fixaa mig på 30 min tills Jessica och dem kom och hämta mig.
Det var faktiskt rätt så kul att servera, dock inte lika kul i slutet när vi bara fick göra skitgöran typ. Men det är inte hela världen fick ju betalt så det blev en helt okej lördags eftermiddag/kväll! :)

målade också Jennifer till clown igår, blev faktiskt ganska nöjd! :o

nya proffskirurgen Jessica Gustafsson! :D

fredag*

goddag!
äntligen helg, skönt som tusan. Dock så får jag väl inte så mycket till helg. Måste plugga massa, när jag har tid.
Och utöver det ska jag träna ikväll, vara med alex en stund. Imorgon ska jag spela match först, sen in till adolfsberg och servera på ett bröllop, till en bekant till jessica. Så kommer vara borta hela lördagen, antagligen är vi inte hemma förens sent på lördag natt. Och min bror fyller imorgon, så missar att fira honom. Så på söndag blir det en plugg dag, eftersom att jag har fysik prov på onsdag. Som är riktigt svårt. Men nu ska jag titta på vampire diaries, vila och käka innan det blir dags för att dra till träningen och släppa loss!
Hejdå! :D

TORSDAG*

goddag. Har varit på marieberg med Jessica idag, emelie skulle egentligen hängt med men hon fick förhinder.. Men det var trevligt ändå, och det var kvällsöppet så stängde inte föres kl 22.00 och efter 20 så var det massa reor. Var typ 20 % på allt i alla affärer. Fast jag köpte inget på rean för investerade bara en jacka och en mössa. Köpte jackan från hm som inte har tagits fram än. Dom hade fått den i svart idag, så hade de bara ställt fram den blåa eftersom att den svarta ska gå på tv reklamen snart så de får inte ha framme den. Men jag frågade efter den och en som jobbade där sa att det inte gjorde något med en mindre så jag fick köpa en svart. Så är jättenöjd efter dagens köp.
Verkligen JÄTTENÖJD!
Haha. Har dock ingen bild på den, men får väl ta det någon dag. När jag orkar. Nu ska jag iaf läsa lite och skriva lite mer på projektarbetet, håller på med bakgrunden som ska vara inne på tisdag. Och måste göra klart den den här veckan eftersom att jag måste fokusera på fysikprovet på onsdag. Men det blir nog bra.
Hejsvejs!


onsdag

Idag är egentligen en kort dag, börjar kl 9.10 och slutar 11.40. Men stannade kvar i skolan för att min ensamble grupp skulle öva efter skolan. Så fick sitta och vänta ända tills kl 15.20 på de andra och då började vi repa, så är lite trött och seg nu. Tänkte faktiskt lägga mig och sova för att det är ingen höjdare att sitta i skolan utan att ha något att göra. Man får inte så mycket gjort i skolan, inget bra ställa att plugga på utanför lektionerna. Fast gjorde lite musikproduktion iaf, men inte mycket. Så nu ska jag väl lägga mig och så får jag se om jag somnar, tränar ju sent ikväll. Kl 20.15 till någon gång efter 10 ska den sluta. Nu sätter jag igång nya avsnittet utav Lost Girl och kryper ner i soffan!


piercingar

Jaha nu sitter jag och tänker på vilken piercing jag vill ha, det står mellan dom där tre..

vertikal labret


septum

tungan
  

TISDAG*

Kom just hem från marieberg. Åkte med mamma och Jennifer nästan direkt efter skolan. Så har varit där i över 3 timmar.
Skulle egentligen titta på jacka och tärmobrallor åt Jennifer men blev mycket mer.
Så jag köpte svart/gråa jeanstights, ring, örhängen, parfym, rosa tränings hårband, blus( till serveringen på lördag) och så blev det ett par joggingbyxor. Så blev endel även om det inte var tänkt.
Fast det gick inte på så mycket för det var typ rea överrallt idag, så ganska nöjd.
Men nu ska mamma iväg och handla så jag ska lägga mig och titta på tv med Jennifer, blir nog något disneychannel program.
byebye

MÅNDAG*

goddag. Kom hem från skolan för en stund sen, sov hos andreas inatt och vi hade en liten myskväll igår med film och massa gott. Så började jag sent idag och det var skönt! haft riktigt ont i kroppen sen i helgen, men vad gör det. Kul att vara igång ordentligt igen, och idag blir det träning. Har stressat med att laga makaroner och korv för att hinna käka innan träningen börjar. Samling redan kl 17.15 för att ha lite utelöpning o ch sen blire kl 18.00-19.30 innebandypass. Ååh är jättetaggad, om jag nu orkar något, mina rump/baklår muskler gör fruktansvärt ont, och typ mina arm muskler som sitter ihop med axeln är helt förstörda! haha. men nu ska jag käka klart, packa och fixa iordning för träning. Bye :D

LÖRDAG*

Hej. Idag gick jag upp halv 7 för att vi skulle ha öppethus på skolan mellan 10-13. Men vi esteter måste ju alltid samlas mycket tidigare.. Så är helt slut nu eftersom att direkt efter det åkte jag till arboga och spelade match med dam-juniorerna. Vi vann med 4-7 och jag gjorde ett mål. Sen fick jag spela back också, fick väl hoppa in lite här och var typ. Men det var faktiskt kul att spela iaf.
Sen åkte jag hem, käkade pizza och spelade kort med mamma och conny. Så har inte gjort något ikväll alls för var så trött. Plus att jag ska åka till Västerås imorgon bitti och möta surahammar med damlaget. Så det är bara att lägga sig och vila upp sig till imorgon!

Testade lite roligt om jag skulle passa i några piercingar.. :D


RSS 2.0