ösk - kumla

http://www.kumlanytt.se/nyheter.php?subaction=showfull&id=1264251947&archive=&start_from=&ucat=1&

inspelning från derby matchen, lite happy moments med ändå(kanske bara för min del).

Ninni 18 <3

Godag. Helgen har varit full av saker, har tyvärr inte hunnit med att skriva om det och inte orkat heller. Iaf, i fredags fixade jag min syster till något disco som hon skulle på och hon blev supersnygg! Sen kom emelie, vi var på maxi och köpte saker till kvällen och till lördagskvällen också. Sen gick vi hem till mig och tittade på film och sånt. Sen gick jag och la mig tidigt eftersom att jag skulle spela match igår, kanske inte så tidigit men samligen i örebro var redan kl 12. Ja så spelade vi mot ÖSK, den efterlängtade matchen. Vi förlorade tyvärr, men en liten höjdpunkt för mig var väl att jag gjorde mitt första mål i div 1 i andra perioden, och det kom ett andra mål i tredje perioden också. Det kändes härligt att starta med mål mot serieledarna. Annars var matchen inte någon succé, men jag tyckte vi hade rätt intällning och stod upp bra och var ett bra lag.
Lördagen fortsatte med att jag åkte till Ninni och firade hennes 18 års dag, det bjöds på riktigt god mat och ett riktigt bra folk. Hur härlig kväll som helst, kunde inte ha tänkt mig ett bättre sätt att fira min bästa vän.
Men sen åkte jag hem till Andreas som kom hem igår, sov hos honom och hade det jättemysigt. Så åkte han idag till sälen och kommer hem nästa söndag. Känns ju lite ensamt igen, men får försöka klara mig.
Nu blir det plugga kemi resten av helgen, jippi! "eller inte"



syster iordning gjord till disco!


firar Ninni 18 år med härliga stunder

skola skola skola!

Goddag, har precis käkat och ska strax dra iväg till träningen vid 17.30.
Idag har jag iaf inte gjort så mycket annat än skolan, klarade svenska provet och allt annat så är klar med det (äntligen). Förresten åkte jag kl halv 7 till skolan med min mamma och sov på hennes jobb till 8 eftersom jag inte började förens 9 pga provet. Gick ingen buss från åbytorp i rätt tid så det kändes bäst så. Haha. Och vi började med fysik B idag också, det verkar som att det ska bli skoj, ska satsa allt på det så det går bra! Aja ska byta om och fixa allt så jag kan plugga resten utav kvällen sen. Kemi B.. det känns som det ska vara ett vg!



sa någon fika? mmh Sveas!

godkväll, sitter hemma hos Alexandra. Dock ligger hon och sover, vilket jag också ska snart men först ska jag läsa lite och skriva ett inlägg.
aja, idag har jag varit i skolan, hade en lagom lång 2 timmars håltimme då jag satt och pluggade kemi. Sen slutade jag kl 13.40 och drog till kumla, sveas och fikade med Ninni, Emelie, Virre och Caroline. Det var riktigt kul, och gott såklart ;) haha. aja sen gick jag och Ninni till bussen, mötte Alex och vi åkte hit. Har bara pluggat hela dagen, har skrivit svenskan som verkar piss svår, och så hoppas jag klara mitt prov jag ska göra imorgon. Andreas ringde mig också förut idag, satan vad jag saknar dig, blev lite tårögd när jag hörde honom <3
iaf det var det mesta jag gjort idag, har hunnit med en hel del värt. Godnatt

mörka Januari tider behöver hitta hjälp till att lysa!

hejsan, länge sedan jag bloggade nu men har tänkt ta upp det lite mer nu. Så ska jag fixa min design någon dag, kanske imorgon eller någon annan dag jag har tid.
Kan börja med att säga att jag varit sjuk idag och varit hemma från skolan, mått jättedåligt och har legat i soffan och tittat på Gossip girl och även pluggat lite (har 2 inlämningar i svenskan, ett prov på onsdag och så en Engelska book recension till imorgon). Så åkte Andreas till grann-kanaria i lördags och jag valde att stanna hemma. Saknar honom jättemycket, han kommer hem på lördag och så åker han till sälen på söndag igen och jag ser honom inte på 2 veckor, det är härligt! eller inte.. Men jag kan glädjas åt att vi ska fira Ninnis 18års dag på lördag och ha så himla skoj! massa grattis till henne <3
Iaf har just tittat igenom massa gamla bilder från vialund, gud vad jag älskade den härliga tiden, men vet aldrig hur bra man har det innan man förlorar det! Så himla rätta citat! Men i denna mörka januari tid ska jag lägga upp lite bilder från mina härligaste stunder i livet och lite upplyssande bilder!

                            

time to say godnatt!


RSS 2.0