helgen

Goddag. Har inte bloggat så mycket de senaste dagarna för har haft fullt upp.
I fredags var det ju lagfest. Men sen i lördags åkte jag till Jessica vid 11 halv 12. Så åkte vi till henne, fixade lite naglar, sen kom Bella och vi cyklade till netto som ligger nära henne. Dock fick jag sitta på pakethållaren för jag var inte riktigt nykter ännu. Vilket märktes på mitt beténde. Så fixade vi massa till kvällen, som blev en riktigt lyckad kväll det med! även om vi var i hallsberg! ;) haha
Det började dyka upp folk runt 6-7 tiden och så grillade vi säkert vid 8 och jag var såklart den som grillade! Bella hjälpte visserligen till lite men jag tycker jag gjorde mest iaf! haha. Sen drog gick vi in efter en fin middag och så började kvällen på riktigt och fler dök upp. Tackar Jessica för en rktigt trevlig kväll och natt med riktigt mycket dans och härliga nöjen, eller vad man ska kalla det..
Och bilder kommer!

Så ringde min tränare även under kvällen och frågade om jag ville spela dubbelmatch på söndagen och det var lite svårt att tacka nej till det kanske så blev att spela matcher igår också efter att ha sovit mindre än 8 timmar på 2 dygn.. lite komiskt kanske. Men vi vann iaf första med div.2 men förlorade andra med div.3 då jag var helt slut såklart. Sen åkte jag hem, duschade, sov och åkte till min älskling med det illamåndet och huvudvärken bara en bakfylla kan ge en!
Så sov man där och så blev det skola idag då, som var riktigt jävla seg efter en sån här helg! haha men får ta igen mig och sova inatt ist! :*

Nu blir det att sjunga till provet i sång, ska sjunga If I were a Boy med Beyoncé.
Hejdå

härligaste fredagskvällen!

godmorgon. Vaknade för kanske 20 min sen av att Jessica ringde och sa att dom skulle hämta min inom 30-40 min.. haha skönt har sovit drygt 3 timmar eftersom att jag och emma inte kom hem till mig inatt förens halv 6 ! haha. haft en grymt kul kväll igår, ifk kumla fotboll är ena riktiga roliga männsikor ska jag bara säga!
Berättar mer senare för måste få i mig något att käka nu och jessica kommer när som helst, bye! :D

bajs snö!

Fan asså, vaknade vid 9 och tro fan på att det ska snöa ute!? Helt sjukt, det ska vara sommar nu typ, man ska ligga i bikini efter skolan och softa ju! Fast jag ligger ändå i bikini men jag börjar alltid jättetidigt med det, men alla ska vilja ligga i bikini nu och sola, helt sjuk det här jävla snövärdet. Asså seriöst, det kan ju inte vara sant ju!
Aja, måste fixa mig och klä mig nu för ska till tåget om 10 min.


tisdagskväll

hej. Tränade fotboll förut ju och det gick riktigt bra faktiskt. Så har duschat och smörjt mig med b.u.s och nu lyssnar jag igenom låten jag fått som läxa till sången imorgon. Den är så himla kass, har aldrig hört en sämre låt typ..
Vi ska sjunga klassiskt just nu så min sång lärare valde låten "sommarlängtan med Ted Gärdestad" jag får JÄMT svenska låtar som är helt urkassa. Lite tråkigt när jag hatar sån musik. menmen vad ska man göra åt saken bara att sjunga på, ska vara glad för börjat inte förens kl 10.15 imorgon bitti. Himla skönt ju, tar tåget vid 10 så behöver inte gå upp förens vid 9 imorgon bitti. Men ska ändå lägga mig ganska tidigit idag, ska bara föna och kamma håret så det inte står åt alla håll imorgon bitti och kanske städa lite, sen försöka avrunda och krypa till kojs. För har prov sista lektionen imorgon, efter det är det direkt in till örebro och jobba sen hem fixa sig och till älsklingen, puss på det iaf <3
Godnatt

 puss på dig älskling <3

tisdag

goddag. Dagen har varit riktigt kort idag hade bara 3 lektioner, började kl 9 och slutade vid halv 2 typ så tog tåget 13.44 och så har jag inte gjort något sen jag kom hem heller.
Men ringde farmor nyss så ska åka dit en sväng idag igen och hjälpa henne med träden så man kan tjäna lite pengar plus att jag inte har något att göra till ikväll innan träningen. Kanske pluggar lite matte sen men kan nog det mesta och orkar inte sitta vid datorn hela dagen så drar dit någon timme nu ist, bye!


sådåligt

jävla tur hv vann utan att ens vara med i matchen i de 3 första perioderna ju. Så gör de mål ändå.
Nästa 2 matcher är borta så då visar dom var skåpet ska stå!
Nu jävlar ska jag duscha och sen sova och glömma den här matchen, så är det redovisning imorgon.

hockey!

tittar på hockeyn, står 0-0 efter första perioden. Fast snart har djurgården gjort ett mål och visar hv vart de hör hemma. hihi.
Käkat pizza också fyfan vad fint det är!



mumspåsolstol

Hej, nu har jag varit hemma från skolan i ca 3 timmar. Fick gå hem för jag mådde så dåligt och jag har legat i solstolen med täcke sen dess. Först låg jag i solen och sola men sen försvann solen så la mig med täcket nästan direkt och sov eftersom att solstolen är nog det stället jag trivs bäst på! Höhö älskar solstolar. Desstuom kom det någon snöflinga och då kände jag att det var dags för täcket. Iaf vaknade nu vid halv 5 och känner mig lite hängig men bättre, ska käka lite nu också och sen får jag se vad jag gör och så kommer min faster sen med pizza! Mmh så gott, så är det hockey kl 19.00 ikväll. Så ser väl på det ikväll eftersom att jag antagligen inte kan träna idag, får göra det imorgon ist. bye :*


måndagmorgon

godmorgon, ska till skolan strax. Har bråttom för har försovit mig, men det går ju typ inga bussar från hällabrottet så jag får sitta och vänta på nästa som går om en kvart. Har inte kunnat sovit något bra alls inatt så jag vaknade inte av något larm, eller om det ens var något på. Har ingen aning faktiskt, men nu ska jag klä mig och göra mig redo för skolan. bye

klippaträd

haft en lugn dag hittills, så kom pappa och frågar om jag ska med till farmor och klippa träd. Så får ta och följa med honom, även om jag har ont i hela kroppen. Så nu ska jag skynda mig att klä mig och se till så jag inte ser utsom en utomjording eller något. Så hejdå!

morgonpigg

Godmorgon. Känns lite skumt att vakna kl 9 på morgonen en helg, men vad ska man göra när man är helt slut på kvällen och somnar tidigt. Kan inte somna om nu ju så blir att glo någon film eller två. Så frulle på det också, sen får man hoppas på att solen håller sig så att man kan sola hela dagen idag, det skulle vara guld fan! :)
hejdå!

lördagsmys

Nu åkte just emelie och bea, har haft en mysig liten kväll med dom. Hade bestämt att vi skulle ta en promenad och ha en filmkväll men när vi väl möttes och gick ute så blåste det så mycket och var för kallt så gick hem till mig som vanligt och så blev det att bara sitta och snacka massa skitsnack. Så blev väl en myskväll på ett sätt iaf. Dock ingen mysig film. Jag somnade sen efter ett tag ändå som vanligt, men var så trött så det är inte så konstigt!
Aja, nu ska jag fortsätta sova ist för att min kropp känns jättetung och seg.
godnatt


lördis

hej, har typ inte gjort något denna lördagseftermiddad. Tittat på hockey, andra finalen mellan Djurgården och Hv, brorsan hejjar på hv och jag på djurgårn. Lite komiskt att sitta i soffan och skricka på olika lag. aja, sen i pauserna har jag hoppat studsmatta med syrran.
Sen fixade jag flätor i håret förut ockå pga att jag var uttråkad och väntar på att emelie och bea ska bli klara för att ta en promenad, sen mysa framför någon film typ. Så nu ska jag fixa så jag ser ut som en normal människa när jag går ut. Bye

lördag

Kom just hem från första fotbollsmatchen för säsongen och jag gjorde faktiskt mål. Fast det blev 2-2 så inte så kul men bättre än att förlora iaf.
Har även fått linda min vad för att jag typ hoppade över en glidtackling så muskeln typ hoppade till andra sidan eller något. vettefan. Men Virres pappa trodde det var en inre blödning så var bäst att linda. Ska se vad pappa säger när han kommer hit sen iaf. Och kan säga att det gör piss ont pga att jag har blivit sparkad på smalbenet så har lindat på bulan/blåmärket. Haha
för övrigt så har jag haft en bra dag, så får man se vad kvällen har att bjuda på (säkert inget).
bye

fredagsmys

hejsan. Har haft mycket ikväll ändå, åkte till Alex vid 5-6 tiden kanske. Färgade hennes hår och klippte det, och det blev fan riktigt nice asså! Visste inte att jag kunde klippa, haha. Käkade pizza och snackade lite, sen nu har hon somnat och jag har mest läst massa om hårprodukter eftersom att jag ska göra eget shampoo, balsam och hårinpackningar typ som projektarbete. Hoppas det blir bra för kemi är roligt när det är intressanta ämnen, vilket jag tycker skönhetsvård är. Så hoppas det blir bra iaf.
Så håller jag på och gör rent i munnen med massa konstiga saker hon har hemma, ovanligt starkt flour eller något tror jag för det svider!
Sen ska jag lägga mig och titta på film strax och sen lägga mig i lagom tid eftersom att jag ska upp senast vid 8 imorgon bitti för mamma hämtar mig kl 9 och kör mig till samlingen som är kl 9.15 på ip. Ska spela min första match för iår och har bara tränat 2 ggr. och det var kanske 2 vecker sen senaste gången jag tränade. Kan iaf alltid hoppas på att det ska gå bra(helt okej).
Hejdå

mums på fredag!

hejsan. kom just hem från skolan(eller kanske en liten stund sen), så ligger i solen nu och tänker bli brun. Fast just nu är det molnigt, inte så kul men det blir sol strax iaf.
skolan var soft iaf för mattelektionerna gick jättefort och på idrotten hade vi badminton, så körde rund och det är faktiskt kul. Sen på fysiken gick vi igenom provet, och jag klarade mig helt okej med G (6/12 poäng typ) vilket jag blev jätteförvånad över med tanke på att jag inte pluggade något. Haha.
Sen idag så får jag se vad som händer senare, ska titta på vampire diaries och så hoppas jag väl på att få träffa ninni om hon inte har något för sig, eller emelie kanske. För min lillasyster och hennes kompisar ska på disco ikväll så de ville självklart att jag skulle fixa deras hår och allt. Men nu kommer solen fram så hejdå!

nattinlägg

Nu är jag trött så det blir att krypa ner till sängs, sen upp imorgon bitti och dra till skolan för att ha två st mattelektioner, idrott och sen fysik. Hemma  mellan 1 och halv 2 typ skulle jag tro så då blir det väl kanske en sol dag imorgon om det är soligt.
Godnatt


innebandy avslutning!

Haft en riktigt härlig dag/kväll. Gick på stan med Virre en liten stund, sen mötte vi Marie och Pao. Vi köpte paj på donkan och så kom vi på att kl var över 18.00 så hann inte köpa det jag skulle köpa, lite klantigt faktiskt. haha xD
Iaf, sen gick vi till resturangen vi skulle käka på, vi var där först t o m. Sen kom alla indroppandes. Vid 19.00 fick vi tillslut maten typ, och den var så himla god. Vi pratade massa och sånt, det var en riktigt trevlig kväll med innebandytjejerna och tränarna. Vi bestämde även att vi ska till Falun på cup i maj, kommer inte ihåg vad den heter men ser fram emot den som tusan, kommer nog bli as kul.
Så kom jag hem vid 10 iaf och duschade håret och fixade löshåret för har haft lockigt idag. Så ska jag väl ta på mig lite bus så jag blir brun.
Bye
 
Tog typ bara en bild när jag hade lockat håret så fick bli den här. Plus de andra två med linnena jag köpte igår!
  
 

torsdag

Hej. Hemma från andreas nu och så hade jag tänkt sola lite eftersom att jag har kompledigt idag. Men såklart så ska det vara molnigt så man inte vill ligga ute i solen och steka.
Det suger faktiskt.
Ska väl iaf ta och lägga mig där(om det är varmt) för solen tar väl iaf lite genom molnen. Annars åker jag fan till ett solarium ist.
Senare vid 6 tiden ska jag möta virre och åka in till Örebro på innebandyavslutningen. Vi ska käka middag på någon resturang, mer än så vet jag inte. hihi. aja nu ska jag försöka pressa lite i solen, bye!

sthlm

Gdkväll! Kom just hem från sthlms resan med klassen.
Det började med att jag vaknade 5.30 imorse och stressade som en galning med att duscha och fixa mig. Åkte till skolan och sen kom en buss till skolan som skulle köra oss till Sthlm.
Hela bussresan dit bestod utav lite tjejsnack, bara snusk alltså eftersom att det är tjejsnackat vi har! Sen läste vi vr såklart och hade högläsning om sex delarna typ.
Väl i sthlm så var vi på rixmuseet först som var skoj faktiskt. Speciellt mineralerna(diamanterna) vi tittade på, de var så himla fina! Så var det småbarn som sprang runt och skrek så det var ju självklart att jag skrev på dom att de skulle hålla käften. Iaf sen gick vi på stan i 3 timmar, käkade även på pizza hut. Så har investerat 2 linnen och 1 jättesnygg bh idag. Hann typ inte ens gå i affärerna kändes det som, men det är nog för att jag och Jessica var så sega! xD
Sen åkte vi till svt och det var också jätteskoj, såg när de övade till programmet där de ska utse en Julia eller något, det var skit coolt! Sen var vi inne där de har nyheterna och det var as coolt vid vädret! haha
Sen var det dags att åka hem vid 18.00 igen så då blev det ännu mer snusk snack, då var även oskar med endel.
Det är inprincip hela min dag.  Så kommer bilder någon dag för glömde kameran så Amanda ska skicka massa.

Så ska jag till andreas sen när han ska hem, för vi är lediga imorgon pga det här studiebesöket!

Kanonkul dag idag fan, tack alla tjejer <3

natti

Nu la sig Alex i sänge så dags för mig med att krypa ner och göra henne sällskap och sova. hihi. lägger mig tidigt idag för är trött och det skulle väl vara bra för mig så jag får sova lite för ska upp imorgon bitti. Ska gå upp kl 5.30 :o så kommer vara helt död om jag inte lägger mig nu. Så godnatt! :)

tuesday

Hejsan.
Har typ inte varit hemma något idag för sovit hos andreas och så har det varit skola och efter det jobbade jag.
Skolan var inte så jobbig förutom att fysikprovet var jättesvårt typ men var nog för att jag inte pluggat kanske.. haha. Sen åkte jag till örebro och skulle ta bussen så åker bussen 10 min för tidigt så missar den och får sitta på centralen i 30 min ist. Sen fick jag stressa sönder med att städa så jag skulle hinna hem till kvart över 6 då jag skulle möta alex som ska sova här inatt.
När vi kom till kumla så gick vi till maxi och köpte lite som vi kunde käka ikväll och så köpte jag även lite godis och annat som jag kan ha imorgon på bussen till sthlm. Så gick vi hem och ska se American Virgin nu så hejdå!


fysik igen!

okej försökte mig på fysiken igen när jag käkat men tro fan på att jag klarade de första uppg. men sen så kom jag till det jag missat genomgångarna om så då kunde man inte ett dugg. Ska bli kul att se hur illa det går imorgon, eller inte. Aja väntar på att älsklingen ska komma hem och ringa mig så jag kan åka dit så jag får en god natts sömn och slipper oroa mig för provet. mysigt ska det bli <3

bläää

och nu gav jag upp fysiken, så prov blir det fan inte för min del imorgon!

måndag

hej! Kom nyss hem från skolan. Har varit en jobbig dag, eller jag var riktigt seg imorse när jag vaknade så jag bestämde mig för att ja gskulle itll "tandläkaren" innan skolan. Så vaknade vid 8ist för kl 6 vilket var mycket skönare och så drog jag till tåget som ska gå 9.06 men tro fan på att det är så försenat att jag missar andra lektionen. Och var inte ensam om att tagit sovmorgon, både Emelie och Mathilda hade det och stod på tågstationen och så surade vi för att tåget var försenat. Och när vi kom till skolan så hade tydligen Jessica också varit hos den såkllad tandläkaren. Haha komiskt.
Så känns det som att Idrottsprovet gick bra också, så det var skönt.
och idag blir det att plugga Fysik och ikväll  ska jag träna fotboll igen. Kommer nog göra riktigt ont, haha!
men nu tänker jag käka något.

söndagsmys

pluggat lite nu, tänkte sätta mig och titta på film också innan jag kryper ner i sängen. Så har fixat smoothie nu, fixat lite kokos insmörjnings kräm och så blir det väl någon skön ansiktsmask också och rengörning. hihi det ska bli mysigt,  och sen ska jag bara se vad det blir för film. Kanske också läser lite mer till idrottsprovet men får se vad jag orkar. Annars sätter jag mig säkert vid datorn snart igen om jag inte ska sova. bye


tårta

Nu kommer pappa strax så ska vi åka till mormor och käka tårta och fira henne. Hoppas det är gott, och inte någon smörgåstårta för det är inte gott!
bläsch på det.
Sen blir det plugg ju, bye!


<3

Den här är då helt lart min favoritlåt, alltid gillat den och hur bra gör inte Calle den. Fyfan asså. Funderar t o m att köra den på mitt sångprov vecka 16. Så blir att nöta in den!


godmorgon

Hemma nu, eller kom hem igår och käkade lite äpplepaj och sen åkte jag direkt till Andreas så har inte hunnit suttit vid datorn förens nu. Kan säga att vi gjorde väl inte så mycket, åkte till Moova en stund sen hem igen typ. Tittade på någon film som gick på tv och sov. Är helt slut ju, och jag kan säga att träningsvärken är värre idag än den var igår. Jag kan ju fan knappt gå! aja sånt är livet ju.
Har haft en riktigt rolig helg förutom förlusterna, annars har det varit toppen med allihopa.
Och så kommer man hem till solsken också, härligt för tusan. Så ska käka frukost för orkade inte gå upp och göra det imorse när jag gick upp för var ju tvungen att gå upp tidigt för att andreas skulle iväg och köra cross..
Efter frukosten så ska jag iaf sola, plugga och käka äpplepaj igen. Så himla gott! Sen ska jag till mormor kl 4 och fira henne som fyllde igår.
aja nu blir'e frukost!

mat

så ska man ta och laga lite mat nu då, som vanligt köttfärssås men blir nog makaroner till ist :D
fan hoppas det smakar bra är hungrig. sen drar jag för pappa kommer om 1 timme typ!
bye


packning

Hej.
Håller på att packa och fixa det sista tills jag åker. Är nog klar nu t o m, men är orolig för att jag glömt något för det skulle ju inte vara så himla kul. Pappa kommer iaf och hämtar mig strax innan 3 så jag kan åka till maxi och köpa hårnålar för behöver nog ganska många i helgen eftersom att man alltid tappar bort alla. Behöver nog också handla något att käka påvägen dit. Sen hämtar vi upp virre och åker till lidlparkeringen där bussen går ifrån. Hoppas bara man får en bra plats i bussen eftersom att vi i kumla får gå på sist. Skulle nästan kunna åka till lillån bara för att få en bra plats, men orkar inte. Är ju så många, både tjejlaget och killaget så är 2 lag plus om fler ska med..
aja ska bli en himla rolig helg iaf, kommer ju ihåg hur det var förra året så.


gräsligmorgon

Godmogron. Vaknade nyss och så såg jag en spindel på mitt rum, snacka om att hoppa upp ur sängen! Hatar spindlar, fan det är värre än korvstroganoff.
Och så fanns det ingen hemma som kunde döda en så jag fick göra det, usch! Så nu kan jag inte somna om heller, och vill ju sova en stund till. Det var inte kul.
Och vad ska jag göra nu då? Får väl se någon film ock käka fruskost. Sen packa typ.
hejsålänge

lycklig

och djurgårn vann såklart igen, informerar er som inte har någon koll. förlängning igen men de är klart bäst. Vilket dom visade Linköping! Så jävla härligt asså! :D
Då kan man åka iväg på sm med ett leende på läpparna och ett varmt hjärta. Vilket kommer göra så att vi vinner! :D
Ska bli härligt att få spela för Örebroläns innebandy en sista gång, för iår blir det sista gången för man får inte vara äldre. Ska kämpa så att jag inte kan gå ordentlig efter helgen eller orka, det är sista innebandyn för säsongen också. Ska verkligen verkligen verkligen ge allt.


hockey!

Kom just hem från träningen som fick bättre än vad det gått på sistone! Riktigt glad nu, men dock förstördes det när jag kom hem och såg att det står 1-1 mellan dif och lch. Snart leder dom ändå så, men inte kul att de är så snälla och ger linköping en chans ens. Ska iaf titta klart på hockeyn och käka lite till det. Mums.
Sen kommer jag tillbaka till datorn.
och så åker jag imorgon! Fan sm ju, inte så litet egentligen! :D
bye

onsdag

Idag sov jag hos Andreas, vaknade vid 10 och drog iväg och jobbade direkt. Så har fått stressat upp och ner för alla trapperna och letat efter vilken buss jag ska ta hela tiden typ eftersom att örebro har bytt bussnät, vilket suger tycker jag. Hade dessutom världens otur idag och välte en hink med vatten över hela golvet, snacka om klumpig vem fan gör det lixom?
aja blev bra tillslut iaf, kom hem i tid också t o m.
Så nu ska jag iväg till mormor idag igen och käka, sen stressa till träningen. Känns fan inte som att jag har lov för jag stressar sönder lika mycket. Ska också bli roligt att se hur mycket jag kan till fysikprovet, kan antagligen inget eftersom att jag var sjuk och inte var med på genomgångarna och kan inte ens räkna uppgifterna vi fått, jippi.
Ne ska dra nu, kommer hem vid 8 kanske.
bye

tis

Ninni åkte nyss hem, vi tittade på Alice in wonderland. Jag tyckte faktiskt att den var riktigt bra.
Iaf sitter och käkar nu(igen), det är det enda jag gör nu känns det som, käkade hos mormor med. Jag kommer vara jätteladdad tills helgen ju. Eller så kommer jag ha gått upp så mycket att jag inte orkar springa, haha skulle inte förvåna mig. Så fick jag en body butter av Ninni från thialand, det luktade jätte gott, ska lukta Nektarin tror jag. Så ska pröva den efter jag duschat sen, och fixat iordning naglarna. Har inte fixat franskmanikyr på hur länge som helst, knappt ens målat naglarna så det är på tiden att det sker. Plus att de har börjat bli långa igen, de gick ju bara av när innebandy säsongen var igång.

Så har jag hittat bilder på mina nya skor, eller nu är de inte så nya längre men de var och har inte lagt upp dom än. Så himla snygga är dom.
Nu ska jag titta på lite hemsidor sen duscha!

 

Ninnsan

Godmorgon, gick upp nyss typ. Har hunnit käkat frukost, havregrynsgröt. Ska äta jättemycket så jag orkar med helgen extra bra! Så måste jag dricka överdrivet med vatten också, och massa sånt måste jag tänka på.
Ne ska fixa iordning lite på rummet för fick ett sms utav Ninni inatt att hon var hemma, så ska träffa henne en stund vid 1, då kommer hon med bussen hit! Fast först ska jag förbi mormor och hälsa på henne eftersom att hon fyller på lördag och jag inte kan komma då eftersom att jag ska på sm.
aja måste klä mig nu och städa upp lite så jag kan dra dit.
hörs senare.


saknat dig Ninni, hihi <3

natt

Vafan jag slänger väl in ett sista inlägg innan jag kryper till kojs och ger mig för dagen. Sitter och tittar runt lite på kläder från lite olika hemsidor och käkar kvällsmat. Ska även lägga mig i soffan och titta på film, blir nog American Virgin. Så somnar jag antagligen till den eller så flyttar jag mig till sängen efter den och somnar där. Säger iaf hur som helt hejdå för idag för jag kommer inte orka skriva ett inlägg senare, och om jag somnar så blir det inget senare så...
godnatt!

kvällsmys

Hemma från träningen nu. Stannade kvar en stund och tittade på kumla-ösk spela, var typ P12, eller nästan. Haha!
Sen cyklade jag hem igen, och fick höra att djurgården förlorade så det står 2-1 i matcher till dem, men de vinner säkert de 2 som kommer för det är hemma i sthlm då!
Ne men ska strax fixa något att äta, bara något litet för är lite småhungrig efter träningen ju. Sen ska jag lägga mig och titta på någon film, kanske lyxa till det med smoothie med. Har det redan lite lyxigt för har hårinpackning. Super skönt!
Har fullt upp nu på lovet, åker till Nyköping och spelar SM på torsdag, och innan det har jag verkligen massa att göra.


Såhär är resultatet av halsbandet än så länge. Blir väl en blind på Andreas också sen, eller på oss två har inte bestämt mig.

 


mån

Kom hem från farmor för en stund där, har ju varit där och pratat massa strunt. Fick också pengar till Sthlm nästa vecka så det känns bra att man kan handla lite när man väl åker dit! Fick även ett par stumpbyxor som är jättebra, hade ett par likadana igår på mig och de är väldigt bra kvalité och går inte sönder eller får maskor på när man river med naglarna mot(vilket brukar hända klumpiga mig). De heter iaf Shape exclusive tights, riktigt sköna alltså.
Lagade mat nyss också, spagetti och köttfärssås som blev jättegod! Visserligen var mamma med men jag gjorde det mesta, krydda och sånt vilket gör själva smaken.
Sen ska jag iväg på träning snart, börjar kl 6. Kan säga också att jag inte fått bilderna utav my så får dem nog inte innan träningen eller hinner lägga upp så gör det efter ist.
Men har gott igenom massa andra bilder och hittade 2an skolfoto som jag var/är riktigt nöjd med faktiskt, hoppas kunnde skanna in på datorn eller något så jag får en kopia med bra kvalité. Så ska jag även sätta upp lite foton på rummet så det blir lite finare, men säger jämt att jag ska det utan att bli av, men nu under påsklovet känner jag mig flitig så det ska banne mig bli av!
Nu ska jag fixa foto i mitt hjärthalsband som jag fick på min 17års födelsedag utav andreas(som sagt är lat så har inte hunnit med det heller).
hejdåsålånge!

bilder


Fick just några bilder utav My från igår, fast bara några som vi tog på mig, får fler senare från kvällen. Och det här är resultatet, tog bara två och dom ser typ precis likadana ut men dom var väl bäst tycker jag.

Nu ska jag till farmor och hälsa på henne lite, och Jennifer ska med. Kommer hem senare!



påskhelg

Godmorgon.
Min påskhelg har varit helt knaon, i fredags var jag ju med emelie och Jessica. Sen på påskafton drog jag till Sköllersta på kvällen och träffade helhärligt folk! Inte så mycket att säga om den kvällen, men den har iaf jätterolig. Sen till älsklingen och sov där.
Söndag: Då åkte jag hem från Andreas vid kl 15.00 och fixade iordning mig lite sen cyklade jag till maxi kl 6 för att möta tjejerna. Köpte mat för att grilla och cyklade upp till åbytorp hos min pappa och hade en jättetrevlig kväll, som slutade vid kanske kl halv 1 någon gång. Då cyklade vi hem till Kumla. Kändes som sommar nästan ett tag då vi cyklade som vi brukade göra och grillade. Dock blev det lite kallt att sitta på altanen, så hade värme rör eller något igån och den senaste timmen hade vi filtar, men var en riktigt mysig kväll!

Men nu är påskhelgen över, jag hade iaf en roligare helg än jag hade förväntat mig. Perfekt att inleda sportlovet med! Kommer säkert bilder från My som jag lägger upp, men just nu har jag typ inga för emelie tog med min kamera och hon kan verkligen inte ta kort! HAHA
Nu ska jag slita mig upp från sängen, käka frukost och ha ett fortsatt herligt lov!
Bye

   


sön

Hej
sitter hos andreas och väntar på att han ska duscha klart.
Åkte ju till honom inatt efter att ha varit i sköllersta och haft en jätterolig påskafton. Fast berättar mer när jag kommer hem för ska väl åka strax då han ska iväg till Henke och åka longboard. Bye


påskafton

Morgon morgon.
Jessica drog nyss hem, kan säga att vi haft en trevlig liten natt tillsammans! haha.
Iaf Emelie och Jessica kom hit igår mellan kl 6 och halv 6, vi fixade oss(jag gjorde och de titta på) sen drog vi till festen och ja, det var väl skoj och så. Hur fan förklarar man det, kände väl hälften av folket och det var jävligt många där. Haha.
Jessica och jag gick iaf hem till mig vid 2 skulle jag tro, vi hade ett trevligt litet äventyr. Vi hittade nya vägar hem, under en bro som vi har bestämt att vi ska tälta under och sen gick vi över ett blött gärde. Även fast hon sa att vi skulle bli blöta så var jag för envis och såklart blev vi det. Men vi kom hem fortare iaf. Ja sen blev det nudeldags och det var inte gott, fyllemat som alltid ska vara  gott. Det sög. Sen tittade vi på eurotrip och somnade till filmen. Det var fan en skojig kväll i slutändan.
Nu ska jag lägga mig och titta på någon film och sova mera så får vi se vad Påskafton har att bjuda på!

bikinitävling

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


skinn eller jeansjacka?

Skinnjacka eller jeansjacka
läste nyss i veckorevyn att dom undrade vilket som kommer bäras mest i sommar. Kan ju säga att jag skulle föredra båda!
Både jeans och skinnjacka är ju svin snyggt till fest och vardagligen. Svårt att bestämma sig, är som att välja mellan Center och plopp som mina kompisra brukar säga!
Nej men svårt att välja, tror jeansjackan kommer höra till den mer softa stilen i sommar och skinnjackan till fest och mera uppklädda stilen. Det skulle nog iaf jag föredra!
Och jag måste köpa en svart skinnjacka snart så jag har det. För jag är lite udda och vill verkligen inte ha som alla andra så jag köpte såklart brun och sen en mörkblå så man kunde sticka ut lite iaf! inte för att brun är så annorlunda men ändå, mer än svart för svart har verkligen alla. Men nu vill ja ha en lite mer rockig skinnjacka, så måste jag köpa en jätteljus eller svart/grå jeansjacka!


lång fredan

goddag. Kom jsut hem från Alexandra, sov där inatt.
Kan säga att vi tittade på en läskig film igår, Case 39. Den var läskig kan jag säga! Renée Zellweger spelar huvudrollen och är en socialarbetare, hennes 39onde fall är om en flicka som berättar att hennes föräldrar hatar henne. Så ringer flickan henne och säger att de tänker föra henne till helvetet och när hon kommer dit så ser hon föräldrarna försöka stänga in henne i ungnen och döda henne. Sen tar hon han om ungen och alla omkring henne dör för hon är typ djävulen eller något. den var lite hemsk faktiskt!

Idag tittade vi på top model 10 till frukosten, avsnitt 6 som var riktigt bra. Handlade om att de skulle plåta sig inom olika musik genrer. Fastnade jättemycket för hon Fatima Said som fick heavy metal tema. Fan vad snygga kläder och bliden blev jättebra!
Gillar stark.
Ska iaf fixa något litet att äta, kanske smoothie för det var någon vecka sen. Efter det eller föra ska jag duscha och städa. Sen kommer Jessica och kanske emelie hit.
Hejdå så länge!




arg

Du är dum i huvudet!

17.52

Ska dra till Alexandra nu, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något skoj blir det nog. Sen kommer kanske Andreas och hämtar mig så jag får träffa honom ikväll.
Lägger in lite bilder för har skaffat smiley och blåa linser, dock var det över 1 månad sen typ om inte mer. Iaf såhär är väl resultaten då! :)

 
 


PÅSKLOV!

ÄNTLIGEN PÅSKLOV! fy tusan så skönt det är nu, 1 och en halv veckas ledighet. Det kunde inte ha varit på ett bättre tillfälle! Haft en så himla jobbig vecka, har inte gjort något egentligen känns det som, samtidigt som jag gjort massa hela tiden! Skolarbeten, prov och inlämningar. Jobbat och tränat som en tok. Varit så mycket att jag somnat direkt när jag kommit hem och nu behöver jag inte oroa mig något för skolan över 1 vecka.
Så skönt!
Det ända som är, är då att jag inte vet vad jag ska göra ikväll. Hade tänkt vara med andreas men så blir det nog inte. Tänkte höra med Jessica, Alex och Emelie vad de gör ikväll så kanske jag kan va med någon av dom iaf. Sen skulle jag tro att Ninni kommer hem på Söndag, det är också as skönt!
Ska fortsätta käka min  choklad och äta mat eller något gott.
Hörs senare


RSS 2.0