18 december

Godkväll, jag har inte så mycket att säga men jag kan ju börja med att jag är piss off.  vilken dag, fått damp på det mesta, svårt att förklara men du har fått mig så jävla förbannad nu och du behöver inte tävla mot mig. Ena sekunden beter du dig som om du är 1000 ggr bättre än mig på allt, andra sekunden verkar du se mig som en konkurens och det där hör inte ihop. Ingen som är 1000 ggr bättre än någon och ser ner på den behöver oroa sig över konkurens. BUT nu har du tänd den lilla glöden som fanns i mig, du kan glömma den där personen jag varit, du ska få se att när jag gör mitt bästa är jag bättre än dig.

Sad but true!
and thats because I'm not you.

Godväll 1 december

Kan börja med att igår var det advent, den mysiga känslan av att tända första ljuset var otrolig. Jag var med alex och vi tog det bara lugnt, hon, hennes familj och jag tittade på merlin tillsammans. Iallafall så är det 1 december idag och det börjar närma sig jul och slutet av åt 08. Det känns helt sjukt att det är 1 månad kvar och sen är det år 2009 känns verkligen inte som om att det var 1 år sedan jag satt med mina vänner och vi sjöng singstar och hade det mysigt, det var förre nyår det och iår ska det bli en ännu bättre!
Men 1 december ska minnas som en bra dag iallafall. Vi slutade kl 11.30 och Jag, Virre, Anna, Malin, Beo, Love och Oskar drog in till marieberg och det var grymt kul. Vi gick bara och släppte loss och var allmänt crazy där, haha det är mina "brudar" det.
men hoppas iallafall att alla haft en trevlig dag, för det har jag!


RSS 2.0