:*

godkväll. Nu tänker jag krypa ner i sängen strax, är så himla trött även om jag sov länge imorse och mycket inatt. Hade engelska muntliga nationella idag och det gick inte så himla bra, gick dåligt! Iaf sen har jag tränat och pluggat nu på kvällen. Jobbigt som tusan, måste verkligen nöta in kemin så jag kan det till provet imorgon.
Kan säga att jag äntligen får påsklov imorgon! Ska till farmor och hälsa på henne också nu när jag börjar bli frisk, har ju inte velat åka dit och smittat henne. Höhö, sen ska jag inte träna eftersom att jag känner att efter fotbollsträningar så får jag bara ondare i halsen och bröstet. Hostar mycket mer efter uteträningar så det är något jag inte kommer göra innan vi drar på sm!
Så ska jag också vara med andreas imorgon, inte sett honom sen i söndags eller måndags.
godnatt

 längtar till sommaren.
Hoppas vi åker till uddevalla igen, så jävla kul var det!


8.42

Godmorgon, himla skönt att få sova länge. Börjar inte förens 10.40 men måste ta bussen 10.05 och alltså dra strax innan 10 så är tvungen att gå upp såhär tidigt ändå. Ska käka frulle nu och sen fixa mig.
Have a nice day!

22.42

hemma från en fullspäckad dag!
skolan var väl helt okej, blev ingen redovisning eftersom att samhällarna har tema dag. Så det blir efter påsklovet ist. Sen provet gick väl egentligen bra, men jag kommer troligen inte få mvg, kanske vg typ. Så får göra om det kanske så jag kan få mvg. Skulle iaf vara kul.
Sen åkte jag ju in och jobbade och det var så himla jobbigt och stressigt för att jag var tvungen att hinna hem och käka sen iväg till träningen. Fast jag hann precis i tid, var väl någon minut sen men det är inte hela världen. Dock gick inte träningen så himla bra, bollkänslan i fötterna har inte riktigt kommit igång. Är fortfarande innebandy känslan! Men det funkar nog bra snart. Det var väl iaf dagen, för nu tänker jag lägga mig och vila, kanske t o m sova ifall jag somnar!
Godnatt

godmorgon

Godmorgon. Kl är bara 7 men jag är vaken och beredd på att åka till skolan. Väntar på att mamma ska starta bilen så vi kan åka.
Igår var det skola för min del, alla andra har typ påsklov men inte hallsberg, nej för vi suger. Ne men skönt att reta alla nästa vecka då vi har lov och inga andra! Iaf, hade bad i skolan och efter hade jag utvecklings-samtal och det började inte förens kl 17.30 så stannade kvar i skolan och pluggade biologi som bara den, Fredsik förhörde mig på alla 52 frågor och jag tror att jag kunde svara på alla. Sen efter samtalet så stack jag direkt till träningen som började kl 6. Första träningen sen jag varit sjuk och det var jobbigt men roligt, sen äntligen hem och bara sova.
Nu idag har jag musikprojekt redovisning och biologiprov, lite nervös kanske men kan nog allt så. Sen ska jag direkt till örebro och jobba, sen hem, käka och dra och träna. Lite mycket.
Ska dra till skolan, bye!

sön

Goddag!
det är redan söndag och helgen har gott för fort, som tur är får jag påsklov på fredag. Fast det är 1 vecka efter alla andra och det suger!
Iaf, andreas kom hem igår så har varit hos honom hela dagen och så idag. Fast han åkte 5 imorse för att åka och fiska och jag kommer ihåg hur kul det var för mig sist(inte det minsta, det var piss tråkigt) så jag stannade hemma ist. Var skönt att han kom hem, saknat honom som fan.
Vi var iaf och käkade pizza igår kväll med Robbin och Robert och jag kunde inte känna smaken av pizzan så det sög. Men sen drog vi till Calle en stund sen hem. Var mysigt att slippa sova själv igen.
Men nu ska jag plugga biologi för vi har prov på tisdag så det blir väl vad jag gör restene utav dagen.
Bye 


busig

Nyss duschat och smörjt in mig med brun utan sol så att jag inte ser ut som ett lik imorgon när jag äntligen sk till skolan! och ska alldeles strax krypa ner i sängen och sova, men innan det hade jag tänkt skriva ett inlägg. Kändes som om det skulle vara lite skoj eftersom att jag aldrig bloggar och nu gör jag det 2 ggr på samma dag! Vet inte om det är för att jag inte har något liv och har då tid med det eller för att jag har ett så intressant liv att skriva om, jag tror nog det är för att jag inte har något liv. Har varit sjuk så länge att jag inte har något att göra!
Men de 5 senaste timmarna har jag bara käkat choklad och pluggat fysik och kemi. Det suger lite faktiskt för det är inte så kul. haha. Men har också tittat på cougar town, det nya avsnittet, det dög helt klart. Men nu ska jag sluta fördriva tiden och lägga mig och sova ist.
Godnatt!

 new pic


mums

Goddag. Sjuk idag igen, men var inne i örebro för en stund sen och fick städa eftersom att jag var tvungen och nu mår jag ju knappast bättre än innan. Hoppas bara på att kunna åka till skolan imorgon! iaf, har inte gjort något idag förutom att jobbat och stressat. Tänkte ligga och vila resten utav dagen nu så jag blir friskare!
Tänkte och göra smoothie igen och käka, det är ju typ vad jag överlevt på den senaste veckan. Kan säga att The Vampire diaries kommer ut ikväll igen, det är för bra! har saknat det, så himla bra så jag dör!
Ska fixa smoothie och titta film nu!
skriver väl senare kanske!

 

rödsmurf

Hej, nu är det exakt 2 månader sen jag bloggade. Ska verkligen försöka blogga lite, men min dator är trasig så sitter vid en liten bärbar och det är bara jobbigt. OCh har inte gjort något sen i lördags, har varit sjuk.
Kan iaf informera att det var öppethus i lördags och alla är typ sjuka nu efter det, 13 st i min klass är hemma. Det är endel! Och andreas åkte i lördags och det suger, saknar honom verkligen. Han är i Norge, i trysil och åker bräda, det trivs han säkert med. Han kommer iaf hem på lördag och jag hoppas verkligen att jag är frisk då och kan göra något roligt!
Har inte heller kunnat jobba så kanske får åka till örebro och göra det imorgon även om jag är sjuk, det skulle suga men måste.
Allt är ju typ negativt, men så är det nu vid den här tiden, det är vår och det känns inte ens som det är i närheten utav det, det är inte ens slask ute knappt. Snön försvinner ju inte, jag brukar sola vid den här tiden förtusan! Aja får sola solarium som tusan isf, för i söndags åkte ninni  till thailand i 2 veckor och hon får inte komma hem och få mig att se ut som en blekis!
Nu ska jag väl göra något annat, funderar på att fixa ny design eller något. Fast det blir väl inte av som allt annat. Blir nog när jag får tillabaka min dator och får alla mina bilder!
Ska väl plugga kemi och fysik kanske, har missat 4 dagars skolarbete, och det suger för nu ligger jag efter som tusan, hoppas jag inte missat mycket eller svåra saker.
bye


RSS 2.0