innebandy <3

kom just hem från köping.. Spelade match mot forsby och det ble 1-1. Just nu är dom väl serieledare och vi tvåa men fan vad vi var värda att vinna den här matchen, vi hade allt och dom inget. Fan de hade ju t o m inget, haha komsiskt.
Som otur säger jag som jämt, västmanlands domare är ju de värsta man kan ha. De är riktigt dåliga faktiskt. Gjorde förresten vårat enda mål, och skulle satt så många fler så blev lite onöjd med min insatts. Men den var väl helt okej förövrigt. Sen imorgon bitti kl 8.45 hämtar Nisse upp mig och vi åker till Västerås för att jag ska spela med dam juniorerna, hoppas jag blir kul iaf. Alltid kul med innebandy helger, fast kvällarna är lite tråkiga oftast eftersom att man bara sitter hemma typ då. Kan ju inte göra så mycket annat känns det som, iaf inte om ens kompisar är ute och man känner sig trött sen matchen och måste ladda om  inför morgondagen. Då är det faktiskt mer värt att ligga i soffan och glo någon rulle eller så. Kanske käka lite god mat också. Det är skönt iaf.
Men nu ska jag dra mig härifrån iaf, typ käka för jag är så förbannat hungrig!


fredagsmys 2

förresten sitter hos ninni, glömde ju säga det.
Riktigt mysig kväll, skulle egentligen med Emelie och Jessica till örebro och titta på när allé spelar amerikansk fotboll mot något lag.
Ah men så blev det inte.
Iaf, nu sitter jag hos Ninni i soffan och har just tittar på idol och crikus möller. Så vi väntar på idol som börjar efter nyheterna.. Ninni sover och jag tittar på olika klipp på youtube. Några av mina favorit låtar, eller har varit genom åren. Laugh n a half som jag ska sjunga för skolan på onsdag (bra att lyssna in den ju), oh happy day med sister act 2 och så like a prayer med madonna eftersom att Jay sjöng den på idol. Han gjorde ett riktigt bra framträdande, han och Minnah är nog mina favoriter, sen Linnea börjar jag gilla mer och mer. Så idag kommer nog det bli olle och andreas som sitter osäkert eller vad man kallar det för. Så tror jag nästan att andreas åker.
Ja det är väl hur min fredagskväll ser ut, pratade nyss med Andreas (pojkvännen alltså) och han skulle ut på krogen  så hoppas han roar sig för mig med eftersom att jag ska iväg till forsby och spela match, så vilar mig. Ska spela mot serieledarna så bara att spöa dom så vi hamnar på första plats ist!
aja nu ska jag väl göra något annat så det inte blir hur långt inlägg som helst.
haha hare bäst!
tittade och hittade lite gamla bilder på Ninnis datar, enjoy!

man kan ju iaf se vilka det är, eller mer vilka det var 2007! :D

ååh den här minns jag !




snacka om att sakna det tjocka håret! :o

avslutar med denna bild som får mig att tänka tillbaka på några utav mina allra bästa år i mitt liv, säger bara det att jag har nog haft värdens bästa uppväxt under högstadiet. 3 underbara år som jag aldrig glömmer, fan vad glad man blir! :)

fredagsmys

HAHAHA bästa på länge.. sitter och tittar på Cirkus Möller, och det är för grymt!
Det är barn som säger olika bokstäver och så kommer det fram en bild på en lite orange man.
TYp såhär.
B U S
vad blir det? Brun utan sol!

städning

jaha, då var man klar med all städning, eller jag var det vid kl halv 9. Det tog mig ca 4 timmar med allt.
dammade, dammsög och städade hela rummet! Vilket inte händer alltför ofta säger jag bara.
Har rensat hela garderoben slängde flera påsar och har inget kvar som jag inte använder, ändå är min garerob full.
Men vad gör det, kläder är iaf mig nära hjärtat och jag anser att man aldrig kan ha för mycket.
Fast det kanske bara är jag som tycker så..
eller så skulle jag tro att nästan alla håller med mig, iaf tjejer.
aja nu ska jag titta vidare på gossip girl, sen sova. För imorgon runt kl 3 ska jag möa Frida och jag ska färga hennes hår. sen käka någonstans, träna och efter det tror jag vi ska sola.
bye

före/undertiden


efter

TORSDAG*

hemm från ännu en dag på marieberg!
var där med Ninni idag, och så köpa jag en topp, cheap monday jeans, ögonbrynspenna och så cola och massa godis till kvällen. För kan ju tänka mig att jag blir hemma hela kvällen för jag har börjat rensa ur min garderob och jag har bara rensat ur leggins och vanliga byxor, har redan en påsefull med kläder..
känns som om mycket kommer försvinna nu.. ;o


dom nya skorna förresten


ååh vilken härlig dag!

har varit på marieberg och shoppat med Jessica. Kom hem med en bh, två supersnygga trosor, mascara, fondation, linne, silverschampoo, någon speciell färg till håret och ett par nya skor. Tror det var allt, men är riktigt nöjd iaf!
Förutom när vi skulle käka då jag var så himla sugen på pasta ( som vanligt nu förtiden) och jag valde resturang, blev mexicansk. Det var så jävla dåligt, jag beställde pasta bolognese men fick carbonara ist. Och det värsta var att den smakade piss och var inte riktig carbonara utan bara ost och skinksås. sen när jag sa till så brydde personalen sig inte ett dugg.
aja hade en trevlig dag med Jessica ändå, blev nöjd med mina köp och det är väl huvudsaken. Fast måste laga mat nu snart eftersom att jag inte kunde käka det jag beställde.
bye


TISDAG*

hej. kom just. Cyklade upp till åbytorp med frida igår efter träningen, och sov hos Alex. Hade en mys kväll framför tv. Och imorse tittade jag på nya gossip girl avsnittet, så himla bra var det!
Så kan man ta det lugnt nu också eftersom att man har lov, jätteskönt!
Funderar på att dra till marieberg eller stan någon dag och köpa nya skor, och annat skit.
Är sugen på något nytt.
Sen måste jag käka lunch på stickans någon dag under veckan.
Men ska lägga mig och titta på film nu, sen sola lite eftersom att jag är så himla vit, måste få lite färg!


Riktigt snygga skor.
Vill verkligen ha! ;o


RSS 2.0