kvällsblogg

Godkväll. Har kommit hem från träningen för en stund sen och känner mig så illa, hatar att komma hem och känna att jag inte varit så bra som jag kunde men skit samma. Nu sitter jag och ska fixa mina jeans, de är inte snygga nog och ska ha dem imorgon så det är bara att slipa lite till. sen ska jag strax ta bort mitt svarta nagellack och måla fransk manikyr eftersom att mina naglar som gick av förra veckan har växt ut igen så nu är det bara att måla på manikyren! äntligen! aja, ska fixa det där nu och sen ska jag lägga mig för ska upp tidigare imorgon än vad jag brukar så jag kan få extra lång tid på mig.
Godnatt


låt hela världen se ditt vackra leende.

Goddag, kom hem från skolan för ett tag sen (över en timme sen men ändå), det har varit en jobbig dag. Började med att matten gick bra, men sen blev det samhäll och det var jättejobbigt, så himla nervös för den där uppsatsen, visserligen är jag klar med allt men jag är så orolig att den inte ska bli bra. Men efter samhällen blev det engelska och den  var soft och sedan fysiklabb. Då kom mitt humör fram igen, var så jävla arg på allting. Så ska det såklart hända mig att jag ställer en skål med vatten på en våg, ungefär ½ lilter typ och så slog jag på knappen för den startade aldrig och vips så flög skålen som en katapullt upp i luften och vattnet kom över mig såklart, bra Jessica. Var ju bara att torka upp allt då. Sen fick jag hjälpa klant emelie att hitta hennes USB som hon tappat bort och såklart hittade jag det! Sen blev det kemilabb som var lätt och vi drog till tåget och jag blev helt plötsligt på ett glatt humör igen.
Säger bara...
Skin som den sol du är, låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys som den stjärna du är, du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar och sätter du ser på mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig. <3

:*

Hej, har just käkat och det blev spagetti och köttfärssås, vilket var gott. Nu har jag nästan gjort klart samhällen, har lite kvar att finslipa men annars är den så gott som klar tror jag. Hoppas bara att den duger och inte Anders dampar på mig ;o Orkar inte skriva mer nu heller, var tvungen att äta vilket jag inte hade gjort än idag och så fixa mig lite för ska till Adolf snart som jag inte träffat på en vecka, har varit ganska mycket denna vecka och blir inte mindre den här.
Måndag träning
Onsdag träning
Torsdag åker jag till sm och kommer inte hem förens söndag. 
aja vi ses ju idag och sen kanske tisdag om han vill se dh med mig, annars ses vi inte förens nästa söndag igen.
Och idag blir det fan bara att ta på sig mjukisbyxor, är helt slut, somnade inatt på sängen med kläderna på, kom lixom inte ens ihåg att jag lagt mig på sängen :s hahah.


plugg..plugg..plugg..

godmorgon. sitter vid datorn nu som jag gjort hela helgen känns det som. Håller på med min uppsats som ska vara klar om 2 dagar och jag är helt panikslagen som vanligt nu då. ååh, så himla jobbigt är det men det är bara att kämpa på.
Håller på med min analys nu och sen är et bara sammanfattning så är jag typ klar, sen kan jag ju alltid fylla på mer imorgon så det ser bra ut, men idag ska jag försöka vara klar med analysen och sammanfattningen, det blir dagens mål!


gårdagens outfit.

00.14

Godkväll. Var ju förut i hallsberg och tittade på hedda och massa andra. Kan ju bara säga att Hedda ägde, hon är så himla bra! Det började med att Heddas pappa kom hit och jag fick panik för jag var inte het klar, hade inte tagit på mig kläderna och Ninni hade inte kommit hit än, men hon kom typ direkt och vi åkte till Hallsberg. Vi lyssnade på ett antal band innan HeddaPetter spelade, efter de hade spelat åkte vi dock hem med Heddas pappa igen. Ninni och jag gick till aramis och käkade pizza, sen hem igen. Jag tittade på Wallander och Ninni satt vid datorn. Haha socialt, eller inte ^^ sen åkte den tönten hem och jag tittade klart på Wallander och nu sitter jag här. Har tråkigt som vanligt, men det är skönt iaf, har faktiskt varit en lugn helg, och imorgon blir det plugga. Jobbig men nödvändigt.
och har några dåliga bilder på hedda och petter när de spelar! x)



lör 28 mars

godmorgon. Käkade just frukost och kl är 14.14, lite skönt med sovmorgon, är inte ofta man får det. Nu ska jag duscha och sen ska jag skriva lite på samhälls uppsatsen och sen får jag se om jag åker till Hallsberg med Ninbuför att titta på hedda ikväll, hon ska sjunga något i folketshus. Kan ju inte om jag inte blir nästan klar med uppsatsen för är så orolig, den får mig verkligen att få ont i magen, varje dag sitter jag där och har verk på grund utav den, så himla jobbigt. Aja ska försöka fara till duschen nu.




fredag

goddag, sitter här och har absolut inget att göra, ska väl va med emelie sen kanske eller hedda om hon inte ska på bio men iaf.. Fick en fråga på facebook i enkätundersökningen om någon testat ställningen eiffeltornet, haha, vilket dåligt namn, måste bara påpecka det. och vilken dum fråga också att fråga det men iaf.
Dagen har varit skön, vaknade vid 8 för hade ju sovmorgon, sen gick jag till tåget men efter en bit mötte jag anton och han skjutsade mig. Sen har dagen bara varit lugn som alla andra skoldagar på fredagar. får se nu vad som händer då, hoppas emelie eller hedda har tid :)


19.16

Tjena, kom just hem från en lång promenad. Ja ka man tänka sig, jag och Mathilda var ute i säkert 2 timmar om inte mer så är helt slut nu och fryser lite, fingrarna är helt stela xD  Men det var skönt att träffa Mathilda igen och prata och ta våra promenader. Vi gick en himla lång väg, ända bort till skogstorp och så gick vi in på lidl för vi kom på att vi ville ha choklad och energi dricka, sen gick vi lite mera och sen hem. Jättetrött eftersom att vi gick fort också, men blir ändå styrketräning ikväll vilket jag tror bärjar bli en tvångstanke :s Lite läskigt för jag tänker att jag inte orkar göra det men gör det ändå. aja det är bra för mig både fysiskt och psykiskt så det gör inget, men nu ska jag njuta av choklad och energi drickan som jag känner att jag gjort mig mycket förtjänt av! :D

26 mars

Hej, inte varit så aktiv nu på ett tag (sen igår morse om man ska vara exakt). Men har varit mycket med plugg och sånt, tänade igår först och så skrev jag lite på uppsattsen till Samhällen som jag bör vara klar med imorgon så jag kan fin slipa den tills måndag och sen ska den vara inne på tisdag morgon. Är lite nervös men det ksa nog gå bra. Sen så var det prov idag också, i kemi och det var inte lätt. Har varit en jättejobbig dag och är helt slut så längtar till helgen, det ska bli så skönt med helg, även om jag nog bara ska plugga typ och ta det lugnt. Sen är det bara 3 dagar kvar tills jag har påsklov eftersom att jag åker på torsdag (nästavecka) till Nyköping på sm igen.
Förresten, idag ska jag nog ut och gå med Mathilda, om vi har tid. Plus att jag käkade nyss knäckemacka, en banan och nyponsoppa, det var as gott och jag känner mig nyttig. Har ju även börjat styrketräna och har nog klarat att göra det varje kväll (vardagar) i över 1 vecka nu, nästan 2 tror jag,  det är faktiskt bra gjort för att vara mig. Så nu längtar jag bara till sommaren för då ska man ha en snygg kropp! ;p


 

25 mars

godmorgon, ska strax gå till skolan. Vaknade senare idag, strax efter 6 och det är alltid skönt att sova lite längre, men ska gå när som helst nu och jag har inte tagit på mig kläder så måste göra det nu.
Slutar tidigit idag också men ska dock plugga sen på "match" så ha en trevlig dag för det ska jag ha! :)

xoxo

24 mars

godmorgon, idag vaknade jag jättetidigt! gick upp strax efter halv 6, och det kändes skönt eftersom att jag har suttit framför spegeln i en timme nu, hihi det är alltid skoj^^ men iallafall igår var jag duktig, gjorde styrka innan jag somnade och sen somnade jag bara på en gång, måste varit innan tolv, så känner mig jättestolt! :D
Nu måste jag fixa vidare, måste klä mig. Och dessutom har det kommit snö under natten/kvällen så det blir ju inte vår än på ett tag, även om jag iallafall trodde det skulle bli vår nu eller t o m var vår :/..
saknar sommaren<3

*

ursäkta men måste bara få uttrycka mig lite..
Snälla lämna mig ifred, jag vet inte hur jag ska förklara det, men snälla det skulle förändra hela mitt liv och tyvärr till det positiva, förlåt men det är tyvärr sant.


19.25

okej, blev inte som jag tänkt mig. Mitt ben typ hoppar och allt och gör jätteont så blev ingen träning, funderar på vad jag ska göra, kanske blir plugga med mitt Samhällsarbete, ska ju vara inne om 1 vecka, har panik, vet inte hur man ska göra knappt. arg. Så ska mamma få massera mig, så ska jag duscha sen ska jag lägga mig och bara ta det lugnt, glo film bara, kanske blir lite glass också om jag orkar .

23 mars

godeftermiddag. Det är måndag och skola igen, det är aldrig skoj men idag var det ganska soft, slutade vid 20 över 11 typ, men dock så stannade jag och några till i skolan och pluggade kemi eftersom att vi har kemiprov på torsdag och det är alltid lika svårt att plugga hemma. Mamma kom just hem också så snart får jag min efterlängtade äpplepaj, har varit sugen på det hela dagen! :( inte soft att vara sugen på något i skolan där man inte kan få det, hatart! ^^  iaf, snart ska jag käka lite nyttigt också så jag orkar träna eftersom att det blir träning idag, kl 18.15 är det samlig och det blir nog en lång träning, kommer inte hem förens vid nio ikväll. illa.
Egentligen borde jag ha pluggat idag, behöver skriva massa engelska arbeten, plugga kemi och skriva klart den där jävla stora samhällsuppsattsen, den är as jobbig och värsta största arbetet! men det blir ju en dag imorgon ockås och då ska jag plugga och titta på desperate housewives, hihi ^^

61 dagar kvar tills jag fyller år suckers <3

'

hatar skiten, jag vill bara ta något och försvinna.
fuck på allt, fuck på mig och definitivt fuck på dig!

20mars

hej, sitter hos hedda. Lockade nyss håret eftersom att vi ska fira hedda ikväll det ska bli mys! men iaf, idag varen skön dag i skolan och drog hem under samhällen eftersom att vi hade något arbete som jag kunde göra hemma. Så när jag kom hem hade jag 5 min på mig att packa till imrogon och allt, fixa matsäck, det var stressigt! Sen åkte jag till tåget och in till örebro och mötte ninni där och vi skulle byta hennes jacka men det fanns ingen kvar så hon får vänta några dagar till. Sen gick vi till hedda och började fixa oss och nu ska vi snart laga mat, alla kommer ju om 1 timme och då ska vi ju käka! hihi, myspys ju :) <3
Och imorgon bitti kl 7 ska jag upp för att gå till samlingen och dra till Förspelet, önska mig lycka till! :)

torsdag

Godag, imorse försov jag mig så jag fick stressa som fan för att hinna med bussen. Inte så kul eftersom att vi skulle ha konsert för Kumlaby idag, men det fick duga. Dagen började med Svenska och sen Fysik och sen åkte vi till kumlaby och plockade upp alla grejer, käkade och sen började vi spela. Såklart började min grupp som vanligt, det gick väl okej första gången men andra gången råkade ju jag såklart tappa rösten och det lät förjävligt. Inte så kul men sånt händer. Sen åkte vi tillbaka och så fick vi reda på att vi inte hade någon matte eller naturkunskap så slutade då, men emelie jag och jessica stack och fikade ist så kom ändå hem vid 4 och då gick jag till farmor. Sen har jag varit där sen dess, och nu kom jag hem. Mysig dag, har tagit det lugnt bara och så ska dagen fortsätta, hejdå.

22.20

Godkväll, idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade och fixade mig lite, sen åkte jag med mamma tidigt till skolan och pluggade på fysik, klarade alla G uppgifter (gjorde bara dem för tidsbristen) så det kändes bra. Sen när provet började så var jag jättenervös men det kändes ganska bra efter. Så gick vi och spelade musik, "sånt är livet" och sen började vi och då fick vi reda på att vi ska spela Beatles konserten imorgon på kumlaby PINSAMT. Haha, hade inte spelat dem på 3 veckor minst om det inte var ännu längre sen. Men iaf, så jag, amanda, geir och rikard drar upp och spelar, så låter det helt okej, sen övade vi lite och spelade upp igen för varandra och då lät det kanon! eller ja, bättre än förra gången faktiskt, så kändes bra. Sen slutade jag och då drog jag hem och käkade lite, sen somnade jag och försov mig så jag kom försent till träningen. Det gick ruttet på uppvärmningen men sen gick det bättre, vi vann träningsmatchen med 1-3 idag faktiskt, var kul.
Och nu sitter jag här på kvällen igen, helt lugnt idag och käkar glass som vanligt med mina varma hallon på, älskart!

17 mars

Hej, kom jag just hem från marieberg, köpt present till Hedda.
Först imorse gick jag upp vid kl 10 och sen käkade jag en lugn frukost och fixade mig. Sen gick jag till via och träffade Mattias och det var otroligt roligt att vara med honom en stund, det kändes bra. Jag var med på hans lektion och hjälpte de små sexorna som inte kan spela musik, haha det var skoj. Sen gick jag till bussen och åkte till marieberg, där jag mötte Ninni och vi fixade presenten till hedda, kan dock inte berätta vad det är eftersom att jag från en säker källa vet om att Hedda läser min blogg! haha ^^
Men nu ska jag plugga lite, sen ska jag äta lite, titta på rosing och sen blir det glass och desperate housewives älskart!
Sen ska jag försöka hinna plugga lite, pluggade faktiskt igår men skulle behövas lite till men tänker unna mig lite lugnt tv tittande eftersom att tisdagskvällar är en sådan kväll. Fast om jag har orken och hinner ska jag plugga fysik, men jag tyvärr har jag inte så mycket ork nu förtiden, jag mår så himla dåligt fattar inte varför, måste börja ta tag i det här och fixa det. 

I can't rule my heart..

00.55

hej kl är strax ett och jag är jättetrött. Tränade förut och det gick väl okej, men var helt slut, det var så himla jobbigt! haha. Speciellt eftersom att jag åt korv innan och sen fick vi korv där mellan fysen och träningen, det brukar ju bli mackor och sånt som smälter lätt, men krov var iaf ingen bra idée för min  del. Sen hörde Andreas av sig förut, dock så tränade jag och nu efter det skulle han sova tydligen. Inte pratat med honom sen i fredags eftersom att han åkte  i lördags till trysil. Saknar honom faktiskt lite, men esch han kommer hem på lördag så jag får väl göra annat.  Tex plugga och vara med kompisar som jag aldrig hinner. Aja, imorgon ska jag försöka gå till via en stund, sen ska jag förbi farmor tror jag och sen blir det till marieberg vid 14.30 till ninni. Ska köpa present till Hedda som vi ska fira på fredag, sen blir det match på lördag, ska på förfesten! distriktlaget ska dit 91tjejorna och 91killarna, ska bli sköj. :)
ps. jag gillar rött läppstift, natti!



Sextondemarstvåtusennio

Hej, kl är nu 14.19 och jag har suttit här ända sedan 12 imorse skulle jag tro. Har inte gjort något idag, bara suttit och tittat på massa bilder, men nu ska jag strax gå och käka frukost och plugga lite. Det behövs ju eftersom att det är fysikprov på onsdag för min del och jag behöver plugga till det.
Inte kul alls eftersom att jag inte riktigt känner mig redo för provet, kan inte sakerna till 100% och det skulle vara bra om jag kunde det ju, så nu blir det tok plugga idag och imorgon för är ju ledig imorgon med.
Sen vid kl sex ska jag träna, det ska bli kul eftersom att jag var så seg igår på matchen, förresten vann vi den och jag gjorde mål! men det gick inte så bra ändå om jag ska vara ärlig, inte för mig för jag var helt seg :s Men det tar jag igen idag på träningen, då ska jag verkligen köra på i max! Nu måste jag käka frulle och plugga,
bye!



Söndags'morgon

Gomorgon. Kom hem nyss känns det som. Nej men Carro kom igår kväll och vi drog ut vid tio och sen flöt bara tiden på och vips så  v ar kl 6 på morgonen, så det blev väl tid för att dra hem då! Haha, gick vi hem och slocknade det första vi gjorde, det var sköj. Hon räddade verkligen min lördag eftersom att den inte blev så lyckad, men vaknade vid halv tio idag typ och käkade frulle och sen drog Carro till edvard nyss typ, och jag ska fixa något att käka för kl 12.15 kommer Virre och hämtar mig så ska vi in till örebro och spela match!
Sen ikväll blir det nog att ta det lungt, varit en rolig helg och jag är ledig på måndag och tisdag, fansen vad skönt! Dock är det fysik prov på onsdag och jag måste plugga arslet av mig måndag, tisdag och kanske idag om jag orkar..  ;o

20.59

Nu sitter jag här, har suttit här hela kvällen. Kan ju inte göra något bara för att jag ska upp tidigt imorgon och spela match mot Östergötland med 91 distriktlaget, men det ska iaf bli skoj! Käkade glass för en stund sen med varma hallon på, det var otroligt gott. Sen har jag suttit och läst massa VR tidningar och tittat igenom vårens mode och jag säger bara en sak, JAG VILL ATT SOMMAREN, SOLEN OCH VÄRMEN KOMMER NU! så jävla snyggt är det ju med lite "mindre" kläder, brun hy, roliga varmakvällar. Fast sen tog tidningarna slut och jag började läsa massa på deras hemsida ist, men det är fan inte ofta de skriver på deras hemsida, känns iaf inte som något nytt, tycker det borde stå saker som inte står i tidningen, för allt på hemsidan står i tidningen också. Ett minus där, annars är hela VR ett STORT plus! :)
Men nu ska jag gå och göra fattiga riddare tror jag för det stod något jätte coolt resept i tidningen, mums!

I don't know what I want!

Goddag, kom hem från alex nyss typ. Sov ju där inatt eftersom att vi drog till Åbytorp igår kväll.
Kvällen började med att Becka och Alex kom till mig, vi fixade oss, sen åkte vi med Jocke till åbytorp, hämtade upp emelie och sen till becka. Pratade och mös massa där och hade allmänt skoj, sen gick vi till David där det var endel folk. Blev en bättre kväll än vad jag förväntade mig! Kom inte hem till alex förens 3 inatt säkert, eller jag kanske har fel? hade ingen koll igår så har ingen aning, men vi tog och fixade lite käk och mös ner i sängen och somnade på en gång. och idag har vi bara slappat, sen kom jimmie till na och jag drog hem.
Nu är det bara frågan vad jag ska hitta på idag! :)

You driving me crazy, oh I just dont know what to do!

fredag den 13-de

Hej, äntligen är det fredag. Har längtat efter helg hela veckan, så jävla trött på skolan ju. Denna vecka har ju inte direkt flytit på så bra, sjuk och mått så himla dåligt hela tiden.
Inatt sov jag iaf hos andreas, han åker ju imorgon så då ses vi inte på 1 vecka. Men snart kommer alex och becka, då ska jag ha fixat mig och städat. Jag som inte börjat med något, attans. Jag är ju slö och seg så. Nej nu ska jag fixa och trixa lite, hihi.

Förresten, grattis till Hedda som fyller 17 år, bästa <3


11 mars

Godkväll, denna dag har varit bra. Alex var här på förmiddagen eftersom att hon tydligen också var dö sjuk, vi drack te och pratade massa som har fått mig att må så himla mycket bättre. Hoppas du vet hur jävla mycket jag älskar dig, du är guld värd.
Sen blev det sova och sova och sova, sen kom mamma hem och jag hade knarkat alvedon och hade ingen feber så drog ner på träningen och vips så blev det att jag spelade, inte så bra kanske för nu mår jag sämre än på länge. Fast ska till skolan imorgon ändå eftersom att jag tränat och måste då också orka skolan, sheit vad jag är dum! Men kunde faktiskt inte sitta hemma hela dagen, var så uttråkad att jag var påväg att dö.
Sen nu så fick jag en biljett av Mathilda till vip att fota och ta modell bilder, tänkte göra det med ninni på lördag, men det blir nog inte så eftersom att man måste boka och sånt och det orkar jag inte. Så det var dumt att jag fick den biljetten kanske, men ist ska jag och Ninni till marieberg och galna oss tillsammans en dag. Du är bäst du också så du vet. Det ska bli kul att spendera en dag med dig, du är precis ett tecken på det som får mig att gå upp på morgonen och tänka att skolan är inte så jobbig som den egentligen är och att innan jag vet ordet av det så är det helg. Älskar dig hjärtat, du och jag till döden, snart är det den 23 maj 2072 och då firar vi min 80års dag på krogen! yeah
godnatt

10 mars

ja nu har jag tittat på heroes, så målar naglarna och pluggar matte mellan eftersom att mamma kommit hem. Så snart blir det väl mat också, gött är jättehungrig! Senare kommer nog alex hit, hon hade också massa plugg så det är mysigt att slippa vara själv, bara jag inte smittar henne :/


14.45

hejsan.
idag är jag hemma från skolan, ellerjag har varit det eller vad man ska säga. Mådde inge bra inatt, kunde inte sova för jag var så himla förkyld, sen när jag vaknade så mådde jag piss och hade feber tror jag. Usch sånt är aldrig skoj. Så nu har mamma fixat mina matteböcker och när hon kommer hem ska jag försöka plugga lite om jag orkar. Har käkat massa vitlök idag så jag ska bli frisk tills imorgon, har delprov i matte kurs B och jag är jättenervös. Mår så himla dåligt av vitlöken, skulle kunna spy vilken sekund som helst, men den hjälper från förkylningen. Har ätit så mycket att det stinker så fort man kommer in i mitt rum :s
Tittade just på I walk to remember också, den är så bra, kom inte ihåg att den var så bra! Och nu ska jag strax se heroes säsong 3 avsnitt 1 wow, hejdå.
andreas <3


sm helgen <3

Goddag, ett tag sen jag bloggade nu men kom ju hem igår kväll och drog till andreas då så hann aldrig blogga igår. Men iaf, sm gick väl sådär, klarade iaf av att spela med min arm och det var ju ett plus men dock kom vi fyra och är faktiskt FJÄRDE bäst i hela Sverige på Dam junior sidan! den ni! ;)  Jag kan ju berätta det och att påvägen upp till hudiksvall var det ca 7 timmars bussresa och när vi hade 7 mil kvar åkte vi på motrvägen och såg ett däck rulla förbi oss och alla undrade vad det var för något, så började hela bussen att skaka och vi fick stanna och stod stilla i ca 2 timmar för att fixa däcken. Det var lite komiskt men alla var lika glada ändå och jag måste säga det att Kumla var nog det laget på hela sm som hade störst klack!
Kortfattat så har helgen  varit en grym upplevelse, jättekul att tillbringa den med kumla blå, ni är bäst! :)

Idag var jag jättetrött förresten, ville inte gå upp imorse men var så illa tvungen för vi hade matte och det ville jag inte missa för på onsdag är det första delprovet i Kurs B och det är lite nervöst och plus att vi hade uppsattsskrivning på Engelskan.

Men nu måste jag käka för om 1 timme ska jag på träning då drar distrikslaget för 91orna igång och vi börjar träna till distriktslag sm, yeah!

sm imorgon!

hej, idag har varit en rolig dag. Först började det med svenska som inte var trisst alls, satt vid datorn och skrev hela tiden om digerdöden, iof är det hemsk men ändå. Sen blev det fysik som var skoj och sen ensamble och vid tolv började uppsats skrivningen och den gick nog okej. Sen blev det in till örebro med Veronica, Idag, Elin och Evelina. Det var skoj, blev bara en tröja idag iaf och sen mc. Sen hem och åka till mb med pappsen och fixa skydd till min arm för i helgen. Och nu ska jag på träning om ca 10 min. haha, så har varit en packad dag, sen ska jag till andreas och sova där och imorgon vid halv 1 kommer pappsen och hämtar mig så drar vi till bussen och åker till HUDIKSVALL!! bye

Yesterday the night before tomorrow

Goddag, vaknade nyss från min lilla tupplur. Slutade 12.50 idag så var hemma vid halv ett och hade inget att göra så la mig och det råkade bli en liten längre stund än förväntat men iaf.. snart kommer min kusin och fixar min dator så jag kan börja andvända den igen, attans vad bra!
Förresten sov jag hos Alex inatt och gick upp kl 5.30 men tro fan att när man kommer till skolan så är datan och sv inställd! Så började inte förens 10.20 så satt i musiken och övade på uppspelet som vi hade idag och det gick ovanligt bra  faktiskt, jag är jättenöjd. I vanliga fall skulle jag aldrig klara av att sjunga helt själv på scen inför ganska många personer och samtidigt bedömmas för betyg, men jag är nöjd även om jag kunde ha gjort det mycket bättre då men så känner man ju alltid att man kan. Sen lunch och gehör och sluta, blev en riktigt kort dag idag, men skönt det med ibland. Sen imorgon så är det svenska uppsatts mellan 12.00 till 15.00 jag är helt skakis, hatar svenska :/ hoppas det går bra!

A <3

tisdag.

hallå. idag har jag inte gjort något alls känns det som, bara skolan som var piss idag. Vill ha helg, då på fredag drar ju vi till hudiksvall så är ledig på fredag, är tok nervös för min arm ju, men hoppas alltid på det bästa. Plus att imorgon ska vi spela upp för klassen så ska sjunga en låt jag valt, egentligen skulle jag ju spela gitarr också men det är inte så lätt när jag har sån verk i armen xD
Snart kommer alex och hämtar mig hennes mamma fyller tydligen år idag så grattis till henne. Ah idag ska väl vi se linda rosing, dh och mysa sönder massa. Det är guld, du är bra alex glöm aldrig det! :) och målade nyss naglarna, blev röda, de blev jättefina! hihi :*
men nu tutar alex utanför så bye.

22.07

godkväll.
kom just från träningen, det var väldigt jobbigt. Fast inte till att börja med, först sprang vi massa och det kändes inte så värst, men sen  började vi skjuta direktskott och det gjorde piss ont i armen när jag tog i och vred, fyfan. aja det blir bara bättre och bättre iaf så på fredag när vi åker hoppas jag det är bra, så kan jag spela på lördag, är ju lixom match mot UMEÅ, japp den ni, det är lite coolt faktiskt ^^ xD sen  blire final mot telge eller pixbo tror jag det var, eller något som inte lär hände, match om tredje och fjärde plats, det är mycket liten chans för vi äger ju. Hoppas bara att jag kan spela annars får jag damp och är sur till nästa år!
förresten gör inte folk det bättre för mig, är så jävla förbannad nu, kukhuvud.
tack och hej för mig.


måndag

Hej, inte skrivit något i helgen typ för jag har inte varit hemma något.
drog ut i lördags, stack till emil, gustav och tengvall. De spelade något trisst spel för de blivit utslängda, haha vilka nötter. Ah sen drog vi till kim och så drog alla fast jag, irma och becka stannade kvar och sen drog vi till andreas och sov där, så drog de hem med bussen på morgonen och vi latade oss väl bara, sedan kom gustav och vi käkade pizza och tittade på äckel läskiga filmer, hatar verkligen skräck filmer. Så kunde inte sov något inatt, gick väl och la oss vid 11 typ, så vaknade jag och tittade på kl vid 23.55  00.55  02.55  03.55  04.55 och 05.55 vaknade hela jävla tiden, fick damp. Så var det ju bara att dra till skolan och var ju hur jävla slut som helst, spydde nästan. fast som tur var slutade vi 11.20 idag, så drog hem då. Fan vad skönt det är på måndagar när vi inte har labb!
aja, nu ska jag dra och träna, samling kl 7. Det här är ju då min första träning på as länge jag ska få vara med på, har nästan (bara nästan) glömt bort hur man spelar :o ah, sen blir det träning på torsdag och dra till hudiksvall på fredag om min arm pallar träningen idag, så håll tummarna!

RSS 2.0