20.31

hallå, sitter här nu har precis duschat och fixat mig. Har inget att göra ikväll vafan, skulle varit med alex, becka och ninni men de tråkisarna sitter i åbytorp. Bajs då. men idag har jag varit i örebro med ninni och hedda, shoppat sen åkte jag och ninni till marieberg och sen vidare hem.
vi sov ju hos hedda inatt också, för igår var vi i stan och tittade på lite kläder och sånt, sen blev det käk och bio. såg "I taket lyser stjärnorna" den var väldigt sorglig, hedda och jag satt och grät och många fler tror jag. Sen gick vi till ica köpte glass och sen hem, det blev en liten mys pys kväll med mina favorit tjejer, bäst är ni! Kan aldrig ha trisst med er, ni gör en alltid glad. synd att vi inte ses oftare längre, får ta tag i det här. Och desutom har jag äntligen kunna börjat andvända min nya skinjacka! har ju inte kunnat andvända den p g a att jag fick gipset dagen efter jag köpt den, det var lite surt ju, men nu jävlar! aja nu ska jag väl titta melodifestivalen som alla andra tråkiga svenskar gör (hatar melodifestivalen!!!)
fuck you.

07.07

Godmorgon, kl är inte mycket alls, men gick upp för 30 min sen så har inget att göra. Man behöver ju inte så mycket tid att fixa sig för att åka in till usö lixom. Så nu gäller det, hoppas jag får ta bort gipset nu, är jätte närvös!
Wish me good luck.
men iaf, är väl hemma senare idag, då blir det örebro med ninni, sen hedda också och gå på bio. tror jag, annars kanske amanda kommer, jag vet inte riktigt. Aja, hörs senare för nu kommer pappa!


16.51

Hallå, sitter och tittar igenom ginas hemsida. Måste bara in och shoppa nu, ska fan köpa massa underkläder, är ju galen i det. Haha, måste hitta något snyggt. annars gör jag inte så mycket, kom hem från skolanför 1 timme sen ungefär, så sitter och diggar massa gammal musik, lyssnar bl.a på rihanna, alla hennes utjatade låtar, men det är kul det också ibland. aja, ska titta lite på några fler hemsidor, sen ska jag titta på gossip girl igen, sen blir det att dra till skogstorp på mentalträning och sedan innebandy till 22.00 fast jag får ju bara köra styrka.

men iaf, helg nu för min del eftersom att jag är ledig imorgon! ;)



groda

Hej, sitter här och tråkar. Var inte i skolan idag eftersom att jag var hos tandläkaren på floorbehandling idag igen. Hann iaf inte till skolan, plus att jag fick sov morgon till 9.00 för det! ;)
Sen har jag gjort om bloggen nu lite, vad tycker ni? 
Blev det snyggt? :)

Iaf ikväll blir det träning, dock får jag ju bara springa, cykla och styrketräna pga min arm som fortfarande är gipsat.. hoppas fortfarande på att få ta bort det på fredag, längtar! :o så på fredag blir det ut ju, sen ska jag träffa alex och becka på lördag tror jag, fun ;)

förresten vad händer på fredag? ;)


gossip girl

sitter på datakunskap och tittar på gg lite på youtube, haha länge sen nu jag såg det eftersom att min dator är paj. Fast sitter ju vid fredds dator ist, så blir väl ingeb skillnad, och nu så fixar vimin dator också så. Och förresten, på tisdag ( om en vecka) så börjar dh, fan vad jag löngtar till den nya säsongen! Plus att snart kan jag börja se gg också när de på kanal 5 kommer ikapp eftersom att jag har tittat på de ifrån usa ^^
men bra dag idag, har inget att göra idag, kanske ska till Alex ich sova där, eller så ska  jag titta på div3 matchen om jag orkar kl 19.45 men bara om jag orkar. Få se vad som häner...

Sen hoppas jag på något extra trevligt i helgen, då jävlar är (kanske) gipset borta och inga matcher för mig så det får bli en helg  med lite fun ;)

23 februari

godkväll.
kan ju ta och säga att lördagen blev grymt brs, var länge sen jag träffade alla tjejer. fast bea och anna var ju inte där, men ändå. det blev en bra kväll! och den fortsatte bara bättre, jag och hedda blev ju först förföljda i åbytorp, men det gick bra. sen när tjejkvällen var slut följde jag med hedda hem, vi ficj skjuts till hanna och promenera därifrån. mys på henne. sen igår så kom morfar mormor anna och göran hit och jag fick käka tårta :D hehe. Sen åkte jag till andreas och sov där, för han kom hem från något skit i lördags, så det blev ett bra slut på mitt sportlov iaf. Så märkte jag idag att jag gjort sönder mitt gips så har varit inne och fått nytt idag, och mådde piss i skolan så hade ingen bra start på skolan nu efter lovet, men skit samma, fick höra att jag får ta bort stygnen på fredag och kanske gipset om det ser bra ut. YES
natti


lördag

Godmorgon
I torsdags var jag med emelie, hon var ju ensam så vi spelade gh, haha jag spelade trummor med en hand och jag sög verkligen, men det  blev en sen kväll och så följde emelie mig hem och jag somnade direkt och sov hela dagen typ. Sen skulle emelie komma hit igår kväll men så blev det inte.
Sen får det komma bilder senare idag eller något för jag orkar inte sitta här längre med min ena arm. Plus att ikväll ska jag till My på tjejkväll tror jag, det ska bli en himla massa mys! hihi
bye <3

bruten arm och smärta

as ont i armen nu, den verker ju i hela jävla armen. aj.
ah idag har jag bara legat vid tvn precis som igår typ, fast städade lite förut tills armen började verka som en jävla fitta.
har ont ända ner i handen nu. aja, ska till emelie sen när hon dansat klart, det ska bli mysigt, hon är ensm hemma så ska sova där och mysa, hihi.
Förresten satt jag och spelade gitarr idag även om jag har gips på den vänstra som man tar ackorden med, det var lite coolt. plus att igår snackade jag med mina tränare och fick veta att jag är vidare i 91ornas distriktlag. och så bestämde vi att jag skulle böja spring och fys träna på måndag, fan måste bli bra om 2 veckor ska verkligen med till sm i hudiksvall!


onsdag

godmorgon, sov hos ninni inatt det var mys. ska säga grattis till Ninni och jens som varit tillsammans i 8 månader :D
 och igår förresten så sov jag hos pappa och vi åkte till stenkällegården och skulle åka snowboard för jag har inte gjort det på två år. Men efter ungefär 2 timmar så var jag klantig nog och satte mig ner och skadade armen, så vi åkte in och jag hade tydligen brutit det lilla benet som håller ihop armbågen eller något så ska gå med gips i 2 veckor nu sen in på åter en röntgen och se om jag får ta bort det för jag ska ju på sm om 3 veckor typ. VARFÖR ÄR JAG ALLTID SÅ KLANTIG :S aja nu ska jag och ninni käka frukost och sen ska jag till träningen senare och bestämma hur jag ska träna de här två veckorna, ska fan bara springa och sånt.
har ju inte tränat ordentligt sen hjärnskakningen så skulle få börja träna imorgon egentligen, men så blev det ju inte..
fan

20.23

Godkväll.
Ja som sagt det är måndagkväll, jag har haft en perfekt helg och start på sportlovet.  I lördags så var det alla hjärtans dag och då var jag med Hedda, vaknade vid 2 eller 3 på dagen och fixade mig lite, sen kom hedda och hennes mamma förbi och hämtade mig. När vi var hos hedda gick vi och köpte glass, godis och allt sånt.    Sen käkade vi mat och tittade på melodifestivelen, snackade massa skit om allt med hennes mamma och oje, det var as skoj. Sen tittade vi på några filmer, och käkade glass, godis och mös. Var en perfekt alla hjärtans dag, älskar dig<3
Sen sov jag jag såklart där, sen när vi vaknade käkade vi frulle och såg Grease. Sen fixade vi oss lite, softade och sen vid 4 gick vi till donkan och käkade och snackade massa skit om allt och alla igen. Sen blev kl 6 och jag skulle med bussen. Sen när jag kom till kumla gick jag till åbytorp till Ninni och hämtade henne och gick till Alex och så mös vi där lite och pratade massa, sen sov jag där. Så imorse gick jag upp vid 9 för att jag skulle ta bussen kl halv 11 till kumla och gå till tandläkaren, så jag och ninni gjorde det och sen drog vi till stan där vi mötte hedda. Käkade på la baguette (jag käkade de fikade) så köpte jag en till skin jacka, ett linne från gina, en sjal från vero moda, och sen en fondation. Sen gick hedda hem och vi drog till mb och snoka vidare, sen hem till mig och packade för ska till pappa sen ikväll och sova där, sen imorgon ska vi någon stans och åka lite. Ska bli skoj, var över 2 år sen jag åkte snowboard tror jag :/ men aja.
Nu ska jag ner till ninni och vara trevlig för hon gör pankakor (A)  godnatt :)


fredagen den 13.

Godkväll.
Det här är en bra dag, Alexandra fyller 17 år. Grattis till henne! Vi fick dessutom sportlov idag, det var skoj och jag fick vg på mitt samhällsprov. och har sytt nu ju, haha as svårt att duscha. försökte förut idag och fick tejpa och hålla på en massa, as jobbigt ju. och dessutom gör det as ont att gå och det verker massa, inte kul.
Men skolan funkade, hade naturkunskapsprov och det gick faktiskt helt okej, fast skulle inte förvåna mig om jag får ig, är så jävla dålig på det där.
Usch.
Sen var det alla hjärtansdag firande på skolan idag och elevrådet kom in och började ge alla rosor, jag fick ingen. Dock fick jag ett sångogram så elevrådet började sjunga "'älskade ängel" till mig. Det var ju lite chockande, men fyfan vad alla skrattade, mest jag kanske men det var jävligt kul. Speciellt när de sjöng till mig "du är min man" ... det var lite opassande eftersom att jag är tjej, men aja. Jag har haft en bra vecka typ, och ska se fram emot alla hjärtans dag med hedda i hennes nya lägenhet i örebro, har ju inte varit där än. Sen ska jag va med alex på söndag, ska till pappa på måndag och kanske åka snowboard på tisdag. sen har jag inte planerat mera, ska börja träna på torsdag igen, hoppas det går bra. och den 27 får jag ta bort alla stygn, hihi.
Godnatt :)


kukhuvud

fyfan, nu är jag så jävla arg, mår helt jävla piss. vafan är det med mig mår as dåligt,
hade ingen bra dag i skolan heller somnade på kören och allt. Vill ut och gå.
Ninni bor i åbytorp, jippi.
Alex är hos daniella, jippi.
Hedda har plugg, jippi.
Emelie plugg också, jippi
.
hatar vardagar, hatar skolan. vafan har hänt med mig.

16.16

fyfan, hade engelska prov idag, hatar engelska, men det gick väl okej på provet men ändå hatart.
tur att kemin och datakunspaken var roliga och sen hade vi också matte med någon gubbe eftersom att lovisa är sjuk och ligger på sjukhus :/ men den gubben var iaf kul.
Sen var det kör och jag typ somnade för det var så jävla trist.
Fick sms från Mathilda idag också där hon undrade om jag ville med och titta på niorna på vias konsert idag kl 6 och tro fan på att jag måste dit! så ska gå till henne sen och sen blire till via <3
och sen ikväll har jag inte en jävla aning om vad jag ska göra, plus att imorgon är det min sista träning på ungefär 2 veckor :s 


border=


9 februari

Jag ska nog börja med att säga att jag inte haft tid att bloggat, datorn har varit paj och jag har inte fått suttit vid datorn pga mitt huvud. Haft för ont också för att klara av det, plus att jag spelat massa dm i helgen (innebandy) så inte hunnit då heller.
Spelade iaf i lördags med mitt lag, damjunior dm, vi vann mot hovsta med 3-2 och jag gjorde ett mål! :) så vann guld alltså i den åldern, sen i söndags fick jag spela med de yngre i 92 dm, vi vann mot wivallius  med 6-2 där jag också gjorde ett mål. Plus att 94orna vann guld och damlaget. det är lite coolt ! ;)
men iaf, denna dag har varit jobbig, har varit sugen på coca cola hela jävla dagen. Ingen bra dag alltså, fast sen tränade vi och det var as skoj. På fysen körde vi olika "lekar" typ, rugby och jag gjorde mål och det är inte ofta jag är bra i sånt, så jävla klen ju (A) haha.
förrsten ska jag börja träna med damerna nu i några veckor, blir lixom att dra till sm den 7-9 mars fan spela mot umeå, det är inte dåligt det. <3

Men aja, imorgon är det engelska prov och jag är förbannad för jag kan inget! fast först är det sång och jag ska börja med någon låt som jag ska spela och sjunga själv för klassen, blir väl gitarr och sång och hoppas på låten "Pernille Rosendahl - Laugh'n a half" den är skön.

godnatt och önska mig lycka till imorgon.

4 februari

Hej, nu har jag inte bloggat på hela veckan, men jag har haft mina skäl.. Har inte kunnat suttit vid datorn pga hjärnskakningen, har mått jättedåligt!
Har ändå inte hänt något, låg hemma måndag och tisdag men idag var jag i skolan och mådde piss utav det, när jag kom hem la jag mig direkt och slocknade.
Idag i skolan spelade vi upp för varandra lite i musik klassen och jag tappade bort mig exakt hela tiden, sen övade vi och jag flummrade med texten och fick världens glömskaste minne, kom inte ens ihåg första versen.. Det var lite pinsamt, plus att jag råkade sjunga helt fel toner så att amanda och rikard skrattade så mycket som de aldrig gjort förut typ..
lite pinsamt JA.
Imorgon är det prov förresten också, men det skiter jag i för jag orkar inte plugga, måste verkligen sova.
fast ska satsa på att orka provet på fredag, har två i veckan ju..


Och nu har jag också bestämt mig för att inte träna något i veckan, inte så smart ju.
Måste bli bra, den 7-8 mars så ska vi till hudiksvall på innebandyfesten för vi vann allt i helgen, så nu är det sm som gäller semifinal, nu är det ju bara 4 lag kvar. Lite eller jag menar MYCKET gött!



RSS 2.0