like the way you move

Godkväll. Kom just hem från matchen, det var seriepremiär faktiskt och vi mötte hovsta och vann med 5-0. Det var himla skönt och jag gjorde en ass, kanske inte andra tycker är så bra men jag har bara tränat 2 ggr och det var min första match på över ett halv år. Haha, det är lite skillnad från innebandyn då man hela tiden får vila, men icke jag fick springa runt som en gnu och aldrig fick jag vatten. Är inte så skönt med tanke på att jag tror jag fått pollen allergi. xD
Men kan berätta att igår vaknade jag hos hedda och vi drog till stan hon böt sina jeans till ett par ännu snyggare och jag köpte bara skor, blev inget mer. Jo en piggelin också, mums på det. De var as snygga, har tittat på dom väldigt länge ju så bestämde mig för att det var dags att köpa dom. Sen åkte jag med bussen hem kl 14.15 och väl hemma käkade jag och drog till andreas, sov där. Det var mys för vi var ensamma, iaf till sent på kvällen. Sen fick ju jag gå upp tidigare än honom som vanligt eftersom att jag började tidigare, hatar det, vill också ligga kvar och slappa lite :( aja, det får jag göra till helgen ist kanske.
Nu tycker jag det blev mycket så hejdå, funderar på att sova faktiskt för är helt slut. Så godnatt :)

Skorna^^

hedda äger!

Sitter hos hedda, åkte till henne igår kväll ist. Vi hade as mysigt, gick och köpte glass och hon candy. Så mös vi med en film, sen prat och så en film igen och då somnade vi. eller hon somnade och jag såg hela filmen. hihi. Sen vaknade vi ovanligt tidigt, så ska vi käka nu sen titta på första avsnittet på första säsongen av OC och sen blir det att dra upp på stan till hm och din sko och titta på lite stuff sen drar jag nog hem. Ska till Andreas eftersom att vi inte setts på hela helgen även om han fyllt. Han är ett fyllo som drog till krogen ist, och knappt tog sig hem. Aja nu blir det käk, OC och mys.
Bye

sol

Hej. Kan börja med att igår var det nationellt prov i engelska, var uppsatsen vi skulle skriva. Det gick väl hyffsat, hoppas bara på att få vg så är jag nöjd eftersom att engelska inte är mitt starka ämne. Sen rullade dagen på och jag drog till stan med ninni för att leta present åt andreas och så mötte vi hedda och gick vidare, hittade en tillslut faktiskt. Sen drog jag och Ninni till marieberg också, gick där en stund och jag köpte två par as snygga trosor och en ny eyeliner vilket behövdes! och så åkte vi med hennes mamma hem och cyklade från stationen till mig, satt och prata massa. Så lagade vi nudlar som jag varit sugen på så länge ^^ hihi. Sen cyklade hon hem och jag la mig och sov, min kväll slutade inte som den borde ju direkt men men.
Eftersom att jag somnade tidigt så vaknade jag vid 10 och käkade frukost och vid halv 11 la jag mig i solen och så vid kl 5 gick jag in och duschade och nu sitter jag här, ska väl ta och fixa mig lite snart. Väntar på att Ninni ska komma hem så hon ringer mig och jag vet hur hon gör ikväll för blir kanske att dra till henne eller hon till mig en stund och mysa sönder. Skulle vara trevligt.
Nu är sommaren här, och det märks! :)


fu

Hold your head up high,
and this pain will die,
somehow, somewhere, just try.
Your living in the dark,
where no one can see your tears.
But hold your head up high.

data

Godmorgon. sitter just nu på första lektionen och har datakunskap, det är faktiskt ganska kul idag. Det är bra att denna tråkiga dag börjar med något bra iaf, och sen är det svenska och musik, vilket är skoj men dock så slutar jag någon gång vid ett och måste stanna i skolan till kl 15.20 då vi har samling igen för vi ska öva med kören, sen ska jag vara kvar hela dagen. Fyfan asså, kommer vara död ikväll, inte kul. men imorgon blir det inte bättre då är det utvecklingsamtal, men sen är det träning, skönt. Sen på fredag ska jag till Örebro med ninni och hedda tror jag. hihi
ska jobba vidare nu iaf.

tisdag= Desperate'housewives!

Hej bloggen. Idag har varit en bättre dag faktiskt än gårdagen. Andreas kom och hämtade mig igår kväll och vi åkte hem till honom och la oss och tittade på fjorton suger, som var riktigt dålig, men det är kul när jag får välja filmer som jag vet att han inte gillar  överhuvudtaget. hihi ^^ Men så vaknade upp brevid honom, en bra start på dagen, sen åkte vi till skolan och jag hade sång lektion vilket var skoj, sen eng, kemi, idrott (bad) och det hade jag ju inte en tanke på igår kväll så hade inga badkläder med mig tyvärr. Sen var det matte och tillsist kör, vilket sög för imorgon ska vi ha den där kör konserten. Hatar det, kör är tråkigt och det är i kyrkan också och jag som tycker om sånt så himla mycket "not" aja får tänka på betyg ist och att sjunga rätt. Haha. Nu ska jag titta på ett avsnitt dh som jag missade förra veckan, har inte fått det gjort ännu, sen ikväll ska jag väl käka glass och se det nya avsnittet för får inte missa det! Sen blir det nog att skriva engelska saken som jag skulle göra, för omväxling eftersom att Amanda jämt skriver, men jag tycker det är på tiden att jag gör lite också faktiskt. Jag gör väl också saker, men jag gör alltid de lätta och ojobbiga sakerna så lat som jag är, men nu jävlar tog jag lite ansvar, det gillar jag  ( eller egentligen inte ).

förresten på torsdag är det lunch konsert, då får vi äga igen.


jävlakukhelvetesfittskit.

Hej. Kom just hem från Konserten eller öppethus, vet inte vad jag ska kalla det. Men det gick ruttet! men kan börja med att min dag började inte så jävla bra heller, sov hos hedda och det var jättemysigt, sen skulle jag med tåget kl 7.43 till tandläkaren och det var först försenat sen blev det t o m inställt så fick åka med 8.02 vilket ledde till att jag fick springa till tandläkaren från stationen och kom försent, men sprang på 6 min faktiskt. Sen fick jag reda på att jag skulle borra, nästa dåliga sak. Fick sprutan som gjorde pissont och hela skiten bara var ett rent helvete AJ! och sen fick jag åka hem eftersom att det bara hade runnit massa tårar för det gjorde så ont, så drog hem och fixade mig eftersom att det var en speciell dag idag. Sen kom jag till engelskan som tur var, sen på lunchen kunde jag inte käka ett piss för min mun var helt förstelnad och sen försvann bedövningen under labben, och det gjorde så inihelvete ont, fick desutom bara en alvedon av skjusköterskan och ingen hade med sig någon heller. Sen åkte jag hem, eftersom att vi blev klara tidigt, sen till skolan igen och började öva lite för vi var jättenervösa. Det började dåligt och slutade dåligt.
Blev så ledsen så jag ville hem, trodde det skulle börja spruta massa tårar bara. Sen ringer det och Conny hade huggit yxan i benet så mamma var tvungen att åka hem så jag följde med, orkade inte vara kvar ju. Så ville andreas ses och jag blev jätteglad kändes som något skulle kanske bli bra idag, men han drog till danne ist, kände inte så skönt. Så nu kommer jag få sitta här hela kvällen och bara tjura ist. hatart.

såhär bra känner jag mig...

rawr ;)

Guld, bästa på länge fan.


17.16

godeftermiddag. har haft en riktigt skoj helg. I fredags blev det Örebro och sen kom andreas och hämtade mig och jag åkte till honom och myste. Sen hem på morgonen, solade och tog det lugnt, sen åkte jag till honom igen på kvällen där några var. Sen till Mosås och hem igen, helt okej kväll och åkte hem på morgonen igen då jag blev dissad för fiske. Så har solat hela dagen idag och ska strax duscha sen kanske jag åker till Hedda om hon har tid och så blir det en myskväll, sen upp till tandläkaren :s så missar de 2 första lektionerna, soft. Sen är det labb imorgon också. Sen är den där uppvisningen i Aulan, nervös som fan, men kommer nog gå bra :)



                        andreas<3


torsdagskväll

kl är 22.18 och jag är jättetrött, tränade fotboll förut ju och det gick väldigt bra, eller ja inte bra men bättre än vad jag trodde att det skulle gå!:p
Dom ville att jag skulle spela match på lördag morgon men jag kan ju inte för ska till hedda. Synd, men sånt är livet.
Ska bli skoj, åker till henne direkt efter skolan och sen är jag där hela natten antagligen om jag inte åker till Andreas på natten ist, det skulle vara mysigt.
Har inte så mycket att säga, ska väl käka något nu sen sova. Mysigtpysigt

Förresten de här örhängena var det jag köpte, var ett tag sen men de är så jävla snygga! ett bra köpt tycker jag :)


fotboll igen.

Svensk litteratur ja, det är fortfarande lite tråkigt. Provet idag gick lika bra som att jag skulle kunna gå på vatten, vilket är omöjligt, hatar skiten. Sen var väl resten av dagen bra, spelade upp på musik och det gick jättebra faktiskt. Sen hem och plugga till samhällen, det gick inte bra det heller, men det skiter jag i. Nu ska jag iaf dra på träning strax, det är min första fotbollsträning på väldigt länge, har inte spelat sen förra sommaren. Haha, det kan bli kul, får se hur långt armen håller också!


jävla svensk medeltidalitteratur

Vad ska man säga om den här dagen då. Sov hos Alexandra vilket var väldigt mysigt, dock missde jag andra avsnittet utav desperat housewives igår, det var ju dubbelavsnitt tydligen. Men det tar jag igen idag ist. Vi slocknade såklart som vanligt direkt efter dh typ, satte igång Sex and the city filmen men såg knappt någt utav den, hade ju sett 10 avsnitt av säsong, vet inte vilken men iaf hade vi sett det tidigare under dagen. Vi gick upp ganska sent och fixade oss och hade gott om tid faktiskt, vilket vi inte brukar ha. Fast som vanligt så var kl nästan 7 och jag fick ta på mig kläder fort som fan och sticka till bussen, sen har dagen flytit på som vanligt. Hade datakunskap, sv och sedan musik. Då vi burkar på onsdagar ha ensamble och sedan gehör men ist hade vi kör och sedan ensamble eftersom att vi slapp kören igår, men vi kom ju såklart inte undan, så typiskt.

Och när jag kom hem idag runt 13.30 så blev det att lägga sig och läsa sv efter vi har prov imorgon och så har jag läst
det nästan hela dagenär dryg 100 sidor att läsa samanlagt, är ju två böcker och den där skiten som är så ointressant ska ju också bankas in i hjärnan.
Lixom vem är intresserad av medeltiden, det är massa ord man knappt förstår och så är allt kristet eller hedniskt, vilket jag inte care a damn shit about men måste ju läsa ändå. Kan ju inte ens utala Völuspa eller Hravnkel det blir typ horavankel om jag läser det högt och fort, pinsamt om man skulle läsa det i skolan. Men nu blev det lite mycket, ska plugga lite mer nu och käka glassis, mums på det.

Andreas är förresten sjuk, har han varit ett tag nu, det är tråkigt men krya älskling <3

13april

Godkväll, idag har jag nästan bara suttit vid datorn och sovit. Gick upp vid 12 och tänkte att det var sol pga att det lös in genom en springa i mitt fönster tidigare under morgonen, men tro då att det inte var någon sol ute. Så la mig i solstolen med shorts och linne och somnade och sov hela dagen, satt lite vid datorn emellanåt och vid fem käkade vi, det blev  grillat som vanligt då. Sen drog jag ut och mötte Mathilda och vi drog till den där frisörsalongen hon städar på vid torget, det var kul som vanligt att titta på när hon städar! ;) Hon försökte klippa lite lugg på mig men hon sög, eller ja hon var väl okej men blev knappt någon skillnad, tror jag x) Sen gick vi hem och jag har suttit här sedan dess, tänkte duscha men orkar inte nu så får gå upp imorgon bitti tidigare ist, det är inte så smart men skit samma. Jag har iaf lite tur, första lektionen imorgon efter lovet är faktiskt sång, det äger iaf.
Godnatt :)


Glass i stora last

hej. Lite dåligt av mig, har inte bloggat på 3 dagar. Men jag kan ju säga att jag haft mycket för mig, i fredags var jag med tjejorna och hade grillkväll och det var jättemysigt! Sen åkte jag och anna moppe och så sov hon här, det var lite grymt.
Sen på lördagsmorgonen åkte vi vidare upp till åbytorp till alex och hämtade mina örhängen, sen till emelie och hämtade en sak och sedan skjutsade jag hem anna och så kom mamma och hämtade mig. Då blev det hem och sola hela dagen, sen fixa sig och till Linus på kvällen med några brudar, först möttes vi här och det blev krångel, men det löste sig ganska direkt.
Från Linus gick jag hem till Andreas och så sov jag där, han har varit sjuk också idag så har bara legat hos honom och tagit hand om honom till nu. Kom just hem faktiskt så har varit där hela dagen, käkade pizza och glodde några knäppa filmer bara. Lite kortfattat om min helg då, men den har iaf varit grym.
Nu ska jag duscha så jag får ur alla mina stora tover som jag fått av den där jävla tupperingen. Sen ska jag titta på film eller sitta här en stund med glass. Ska käka Ben n Jerry's New York Super Fudged Chunk. Fan vad gott, bye! :)


torsdag

Godkväll. Har sovit hos alex inatt och det var mys både igår kväll och idag på dagen. Vi käkade dessutom frukost och titade på rädda Willy 1, det var supderduper mys! Åkte sen hem ganska sen på eftermiddagen och nu sitter jag här. Skulle egentligen till Adolf ikväll men han åkte ju som vanligt, eller hade iaf annat för sig som han brukar. Så sitter och letar massa soft musik, lyssnar just nu på Kiss. Bara massa Kiss musik, det är bra och just nu är det Kiss - Forever. Bra tidsfördriv, fast hade varit bättre om folk varit hemma idag så man haft någon att gå ut och gå med, men ingen ska ju ha tid idag.
Förresten så fyller min mormor år imorgon, eller pappas mormor. Fyller 92 år, så ska till henne och gratta na, mys på det. :) <3


godmorgon

Nu drar jag till farmor, kl är bara 8.59. Sheit, men får bli att tänka på att solbrännan bli bättre, sen blir det hem fix och dra igen. hejdå så länge.

Jag är en svår flicka!

kvällsis

hej, har haft en jättebra dag. Hade en helt grym dag med Ninni på marieberg, även om jag inte handlade så mycket blev bara en fondation, solpuder, nylonstrumpbyxor och ett par örhängen. Kändes bra för ska in i  veckan till stan ist, var inne på silvan och ikea också och glodde lite. Sen åkte vi hem med hennes mamma och jag la mig en stund, sen har jag tittat på hockeyn och Hv vann inte fast de var fan bättre de 2 första perioderna. Sen nu ska jag sitta här och glo en stund tills jag ska sova, sen ska jag upp imorgon bitti och till farmor, sen hem fixa, till um och sen tillslut på interjuv. Lite nervöst men det ska väl gå bra! :)

fuck you

7 april

godmorgon. Kl är 11.37 och jag har hunnit att städat, dammat, dammsugit, fxat mig lite och käkat frukost. Ska snart in till marieberg med Ninni också, det ska bli skönt. Så tänkte jag också fixa ihop en liten bild på mig hedda och ninni från alla åren och fixa upp som en JÄTTESTOR tavla på rummet, skulle bli snyggt. För hinner ju inte till mormor innan jag ska till bussen som jag hade tänkt mig, så det får bli någon annan dag, hon fyller faktiskt på Fredag också.
Nu ska jag fixa och trixa iaf, bye :)

helgen?

bögdomare

hemma nu, gick inte så bra i helgen. Vi gick till kvartsfinal och åkte ur mot västmanland, vilket vi inte skulle gjort om de där domarna kunde dömt. det stod 5-5 i sista tills det var 3½ min kvar då vi får en utvisning, sånt gör man inte som domare i en kvartsfinal för en sån liten grej, för hårt spel när hon ramla. Fan vad arg jga blev, så gjorde de mål under powerplay. Så jävla surt när en domare ska avgöra, de gjorde mål på varje utvisning och vi hade 5 eller 6 st typ, och den där jävla domaren skrattade bara. aja, nu skiter jag i det här ska duscha och vila sen är helt slut och tror jag skadat min arm, den är i allafall inte bruten men den värker som fan!

Nyköping nästa.

Ledig idag ju, ändå vaknade jag precis 08.08! Tittade på kl som vanligt och sedan la jag huvudet i kudden och somnade om! Sov kanske till 9 halv 10 och så fixade jag mig lite, käkade frukost och så skjutsade fredd mig till farmor så var där en stund. Plus att igår var jag ju hos mormor och det var mys och kul, länge sen!
Men iaf, var hos farmor en stund och sen gick jag till Musiken i via men tyvärr var inte Mattias där för han var inne på sjukhuset eller något för att titta till sin tinitus tror jag, så får gå dit någon annan dag isf. Gick hem isf då och nu sitter jag här och mår så illa som det bara går och lyssnar på Hanson MMbop den är skön, men nu tänker jag lägga mig och vila för mår förskräckligt.
Så önska mig lycka till för om 3 timmar åker jag till Nyköping på sm! :)

bilder kommer på söndag när jag kommer hem! :)

hur kan man ta fel tåg?

Hej jag ska bröja med att berätta varför jag inte bloggade igår.. åkte till hedda efter skolan i örebro och sov där eftersom att jag hoppade på fel tåg hem från skolan, såg bara hur tåget åkte åt fel håll. Fick panik men sen tänkte jag att det kanske skulle till Laxå men tro fan inte att det var påväg mot Kristinehamn - Karlstad men som tur var hoppade jag av i Degerfors och fick vänta på en buss för ett tåg skulle inte komma förens 3 timmar. Så tog en buss som kom efter ett tag och så satt jag på den i 2 timmar typ och så var jag påväg att pissa ner mig. Att hålla sig i över 3 timmar är inte min grej.

Och idag så åkte jag till skolan med tåg ifrån örebro imorse, vid halv 9 och då frågade jag om tåget gick till Hallsberg faktiskt! haha. Sen hade vi svenska som inte alls var jobbig och sedan ensamble och den var ganska rolig sen till slut gehör och vi hade gehörprov och jag sög. Alla förutom 3 fick ig. Det är inte så himla normalt, inte så kul men nu ska jag käka lite sen till mormor och sen drar jag på träning. Sen ska jag ligga vaken hela natten och packa FÖR JAG HAR PÅSKLOV nu, sen ska jag upp tidigt och hälsa på i via och sedan vid 16.00 drar jag till skogstorp OCH VI DRAR TILL NYKÖPING!

sm i nyköpin 2-5 april <3



RSS 2.0